Yandex Metrica

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi

Galatasaray ile Fenerbahçe rekabetinde, sarı-lacivertlilerin puan kaybederek yarışta geri kalması sonrası Mauro Icardi'den manidar bir paylaşım geldi.

Spor

26.04.2024, 23:59

Fenerbahçe deplasmanda Sivasspro ile karşılaştığı mücadelede 2-2'lik skorla berabere kaldı ve 1 puan alarak Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'a karşı koz vermiş oldu. 

Wimbledon'ın kraliçesi belli oldu Wimbledon'ın kraliçesi belli oldu Haberi Görüntüle

SİVASSPOR'DAN SONRA BİR DE ICARDI DARBESİ

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile haftalardır süren 2 puan farklık ara bu beraberlikle açıldı ve aradaki park 4 puana ulaştı. Geriye kalan 5 haftada rakibine büyük koz veren Fenerbahçe'ye Sivasspor'dan sonra bir darbe de Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den geldi.

Beşiktaş yeni transferi Can Keleş'i resmen açıkladı Beşiktaş yeni transferi Can Keleş'i resmen açıkladı Haberi Görüntüle

BİTİŞ DÜDÜĞÜNÜ BEKLEDİ

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız santraforu Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldığı maçın bitiş düdüğünün ardından harekete geçti ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

"ZZZZZZ" NOTU İLE PAYLAŞTI

Mauro Icardi paylaşımında Hatayspor karşılaşmasında attığı gol sonrası sevincinin fotoğrafını kullandı ve "Zzzzzz..." notu ile paylaşım yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading