Yandex Metrica

Sitede Ara

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı

Hoffenheim forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, Mönchengladbach'a attığı mükemmel golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Ozan, Hoffenheim'ın Mönchengladbach'ı 4-3 mağlup ettiği maçın 66. dakikasında ceza sahasından çektiği şutla takımının üçüncü golünü kaydetti.

Spor

22.04.2024, 10:12

Bundesliga'nın 30. haftası müthiş bir maça sahne oldu. Sahasında Mönchengladbach'ı konuk eden Hoffenheim, rakibini 4-3 mağlup etti. 

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

OZAN'DAN MÜTHİŞ FÜZE

Maçın 36. dakikasında eski Beşiktaşlı Wout Weghorst, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Mönchengladbach'ın bu gole cevabı 39. dakikada oldu. Bu dakikada golü atan Robin Hack duurmu eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. 58. dakikada Hoffenheim bir kez daha öne geçti. Grischa Prömel durumu 2-1'e getirdi. Belki de haftanın golü olacak gol ise 66. dakikada milli futbolcu Ozan Kabak'tan geldi. Bu dakikada ceza sahasından mükemmel bir vuruşa imza atan Ozan, takımını 3-1 öne geçirdi. Maçı bırakmayan Mönchengladbach, 78. ve 79. dakikalada ilk golün sahibi Hack ile iki gol buldu ve durumu 3-3'e getirdi. Fakat maçın skorunu belirleyen gol 90+1. dakikada Anton Stach'tan geldi ve Hoffenheim maçı 4-3 kazandı. Bu galibiyet, Hoffenheim'ı 39 puana çıkarırken Mönchengladbach ise 31 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading