Yandex Metrica

Sitede Ara

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı

Beşiktaş sözleşmesi feshedilen teknik direktörler Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'a ödenen maaş ve tazminatlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Spor

20.04.2024, 19:09

Beşiktaş yönetimi, Hasan Arat zamanında görevlerine son verilen Rıza Çalımbay ve Fernando Santos'un maaşını ve tazminatını açıkladı. Buna göre Portekizli teknik direktör Fernando Santos ve ekibine, görev aldıkları 9 Ocak-14 Nisan dönemi için 865 bin 487 avro ödeme yapıldı.

Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında Haberi Görüntüle

350 BİN AVRO EKİBİNE

Portekizli teknik direktör ile yapılan sözleşme gereği kendisine verilmesi gereken 500 bin avro fesih tazminatı ekibine dağıtılacak. Söz konusu miktarın 150 bin avrosu Santos'un isteğiyle kendisine, kalan 350 bin avro ise ekibine verilecek. 

Beşiktaş'ı 10 Kasım-18 Aralık 2023 döneminde çalıştıran Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin lira ödendi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem mi olacak? MHK'nın kararı ne? Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem mi olacak? MHK'nın kararı ne? Haberi Görüntüle

SUÇ DUYURUSU

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu yükümlülükler dışında başka herhangi bir yükümlülüğümüzün bulunmadığını, sözleşme fesihlerinde kulübümüzün menfaatlerinin korunması adına örnek bir sözleşme imzalandığını ve söz konusu sözleşmelerin denetim kurulumuza teslim edildiğini camiamızın bilgisine sunarız. Konuyla ilgili uyarılarımıza rağmen maksatlı ve yalan haberleri yapanlar ve yayanlarla ilgili 'Sermaye Piyasası Kanunu Madde 107' kapsamında suç duyurusunda bulunulmuştur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading