Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Eski teknik direktörleri Sergen Yalçın için açıklama yaparak "Sergen Yalçın ile şu an bir görüşme olmadı" şeklinde konuştu ve transfer iddialarının önünü kesti.

Spor

19.04.2024, 07:17

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın ile ilgili yapılan spekülasyonlara açıklık getirdi. Aybaba, yaptığı açıklamada "Sergen Yalçın ile şu an bir görüşme olmadı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME YAPILMADI

Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğu için adı sıkça geçen Sergen Yalçın ile ilgili gündemdeki iddialara Aybaba'nın yanıtı net oldu. Aybaba, Sergen Yalçın ile herhangi bir görüşme yapılmadığını belirtti.

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

FUTBOLCULARA MANİDAR TEBRİK

Aybaba, aynı zamanda futbolcuları da tebrik ettiğini dile getirdi. Futbolculara, "Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun" dediğini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading