Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızına rekor teklif! Transfer tarihe geçebilir

Galatasaray'ın yıldızına rekor teklif! Transfer tarihe geçebilir

İngiliz ekibi Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray’a 22 milyon euro teklif etti. Sarı-Kırmızılı kulüp ise Victor Nelsson'u 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin altında bir rakama bırakmayacağını İngiliz kulübüne iletti. Victor Nelsson'un transferinin 25 milyon Euro düzeyinde gerçekleşmesi halinde Galatasaray kulüp tarihinin rekoru kırılacak.

Spor

23.01.2024, 21:01

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın yıldız futbolcularına transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Sezon başında Sevilla'ya transferi direkten dönen Victor Nelsson'a Avrupa kapıları bir kez daha açıldı.

Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük emeği olan Victor Nelsson'a İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Tottenham, Danimarkalı stoper Victor Nelsson için sarı-kırmızılı kulübe 22 milyon Euro teklif etti.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

VİCTOR NELSSON İÇİN 25 MİLYON EURO

Sarı-Kırmızılı kulüp ise Victor Nelsson'u 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin altında bir rakama bırakmayacağını İngiliz kulübüne iletti.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

TRANSFER TARİHE GEÇEEBİLİR

İtalyan kulüplerinin de listesinde olan 24 yaşındaki Danimarklı stoperin hedefinde İngiltere Premier Lig'de oynamak var. Victor Nelsson'un transferinin 25 milyon Euro düzeyinde gerçekleşmesi halinde Galatasaray kulüp tarihinin rekoru kırılacak.

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Haberi Görüntüle

REKOR NDİAYE'YE AİT

Hatırlanacağı üzere Galatasaray'da bu alandaki rekor 16 milyon Euro ile Badou Ndiaye'ye ait. Badou Ndiaye, şu an Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading