Yandex Metrica

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi!

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi!

Viktoria Plzen'in UEFA Konferans Ligi'ne veda etmesiyle birlikte Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasında sezonu 9. sırada bitirmesi garantilenmiş oldu. Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu olacak takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım sağlayacak.  

Spor

20.04.2024, 09:57

Geçtiğimiz seneye kıyasla 3 basamak birden yükselmeyi başaran Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında ilk 10 ülke arasında yer almayı kesin hale getirdi.

Bizi geçme imkanı bulunan Çekya'nın ekibi Viktoria Plzen'in Avrupa macerasının sona ermesinin ardından Avrupa'da Çekya temsilcisi kalmadı ve Türkiye için tehdit ortadan kalkmış oldu. 

TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da yardımları keseriz! TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE 9. SIRAYI GARANTİLEDİ 

Bu gelişmeyle birlikte Türkiye, UEFA Ülke Puanı'nda sezonu 9. sırada tamamlamayı kesinleştirdi.

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

2024/2025 SEZONU ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım sağlayacak. Lig ikincisi ise gruplara katılabilmek için 2 eleme turu ile kalmaya hak kazanabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading