Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor

TÜMOSAN Konyaspor'un Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi, Trendyol Süper Lig'de adını altın harflerle yazdırıyor. Takımın en skorer yabancı oyuncusu olan Cikalleshi, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor

19.04.2024, 09:53

TÜMOSAN Konyaspor'un başarılı golcüsü Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı formayla Trendyol Süper Lig'de önemli bir başarıya imza attı. 98 maçta fileleri 29 kez havalandırarak takımın en golcü yabancı oyuncudsu unvanını kazandı.

Konyaspor'un ligdeki 15. sıradaki konumunda skora en büyük katkıyı sağlayan isimlerden biri olan Cikalleshi, performansıyla dikkat çekiyor. Arnavut futbolcu, milli formayı terletmenin yanı sıra Türkiye'deki kariyerinde Akhisarspor, Göztepe, Osmanlıspor ve Başakşehir gibi takımlaarda da önemli bir rol oynadı.

Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrılıyor mu? Samet Akaydin başını yaktı! Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrılıyor mu? Samet Akaydin başını yaktı! Haberi Görüntüle

KONYASPOR'DA MUAZZAM PERFORMANS

27 maçta 11 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlayan Cikalleshi, geri dönüşyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Süper Lig'deki 98 maçlık performansıyla, önceki golcü Bajic'in rekorunu geride bırakarak takım tarihindeki önemli bir yere sahip oldu.

20 Nisan'da Corendon Alanyaspor ile oynanacak maçta da Konyaspor formasıyla sahaya çıkacak olan Cikalleshi, hem takımının hem de taraftarının gönlünde taht kurmayı hedefliyor. Takımının ligde kalma mücadelesinde önemli bir role sahip olan Cikalleshi, her maçta en iyisini ortaya koymak için hazır olduğunu belirtiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading