Yandex Metrica

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan dolayısıyla Hatay'da yaptığı ziyarette, bölgeye destek çağrısı yaparak tüm takımları bir araya getirdi.

Spor

24.04.2024, 00:11

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı deprem bölgesi Hatay'da geçirdi. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, tüm takımlara seslenerek bölgeye destek çağrısında bulundu.

TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak. hangi kanalda? Amedspor, Menemenspor, Erokspor... TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak.... Haberi Görüntüle

TOKİ İLE KALICI KONUT ANLAŞMASI

Özbek, Hatay'da 23 Nisan ruhuyla birlikte, Galatasaray'ın bölgeye desteklerini dile getirdi. Özellikle, Türkiye genelindeki ihtiyaçlara cevap vermek adına TOKI ile yapılan kalıcı konut anlaşmasını vurguladı. Galatasaray'ın Hatay'da 100 tane kalıcı konut inşa edeceğini açıkladı.

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu 'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu Haberi Görüntüle

MANEVİ BAĞLILIK VE DAYANIŞMA

Başkan Özbek, açıklamalarında Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Bayramı'nın anlamını da vurguladı. Bölge insanının en büyük ihtiyacının manevi destek olduğunu belirtti ve bu destek için tüm takımları Hatay'a davet etti.

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Haberi Görüntüle

TAKIMLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Özbek, Galatasaray'ın bölgedeki desteğini ve dayanışma çağrısını daha da genişleterek, tüm Türkiye'deki kulüplere seslendi. Maddi ve manevi destek ihtiyacının altını çizdi ve insanların moral ve motivasyonlarının önemine dikkat çekti.

Son olarak, Özbek, Galatasaray'ın bölge halkıyla süregelen ilişkilerini ve irtibatını vurguladı. Bu ziyaretin amacının sıcak bir dayanışma ortamı oluşturmak olduğunu ve bundan sonraki süreçte de bölge insanıyla bağlarını güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading