Yandex Metrica

Galatasaray'ı yıkan transfer! Yıldız futbolcu imzayı attı kulübünde kaldı

Galatasaray'ı yıkan transfer! Yıldız futbolcu imzayı attı kulübünde kaldı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Arsenal'in yıldız ismi 1+1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı kulübünde kaldı.

Spor

23.01.2024, 19:19

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimlerine çevrilirken transfer çalışmaları da devam ediyor. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'a Premier Lig'den kötü haber geldi.

Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum ne? TFF seçimleri erkene çekilecek mi, ne zaman yapılacak? Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum... Haberi Görüntüle

ELNENY KULÜBÜNDE KALDI

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Mohamed Elneny'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Mısırlı futbolcunun trasnferine hüsrana uğradı. Mısırlı yıldız futbolcu kulübü Arsenal'de kaldı. Mısırlı futbolcu, Premier Lig ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki futbolcu Arsenal kariyerinde 147 maçta forma giyerken, 5 gol attı, 10 asist yaptı.

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine... Haberi Görüntüle

ELNENY: BU KULÜBÜ SEVİYORUM

İngiliz ekibiyle sözleşme yenileyen Mısırlı futbolcu, yaptığı açıklamada, "Bu kulübü seviyorum ve kendimi bu ailenin bir parçası gibi hissediyorum. Gelecek için çok mutlu ve heyecanlıyım." diye konuştu.

Fenerbahçeli taraftarlar dikkat! Konyaspor maçı öncesi büyük prim! Fenerbahçeli taraftarlar dikkat! Konyaspor maçı öncesi büyük prim! Haberi Görüntüle

ARTETA: TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta ise "Mohamed Elneny takımın gerçekten önemli bir parçası. Takıma sonsuz enerji, coşku ve bağlılık getiriyor ve herkes tarafından seviliyor. Saha içinde ve dışında bizim için önemli bir oyuncu, genç oyuncularımız için gerçek bir rol model ve kaldığı için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading