Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yeni hocasını resmen duyurdular! Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya gelebilir...

Fenerbahçe'nin yeni hocasını resmen duyurdular! Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya gelebilir...

Süper Lig'de şampiyonluk hedefini 35. haftada Konyaspor deplasmanında golsüz eşitlikle ayrılarak daha da zorlaştıran  Fenerbahçe, rakibinin 6 puan gerisine düştü. Sarı lacivertli takımda kötü gidişahta dur diyemeyen yönetim ve İsmail Kartal, eleştirilerin odak noktası oldu. Daha önce sarı lacivertli kulubü çalıştıran dünyaca ünlü hocanın kaldığı yerden hikayesini tamamlayacağı öne sürüldü. İşte o isim...

Spor

14.05.2024, 13:51

Trendyol Süper Lig'de son ana kadar mücadele veren Fenerbahçe, 35. hafta Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak ezeli rakibi Galatasaray'a rahat bir nefes aldırdı.

Fenerbahçe'nin kötü gidişahtının mimarları olarak görünen yönetim ve İsmail Kartal, büyük tepkilere maruz kalırken gelecek sezon için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'e iyi bir başlangıc yapan Fenerbahçe, 2 yarıda kötü sonuçlara dur diyemedi ve liderliği Cimbom'a kaptırdı.

Ezeli rakibi arasındaki farkı gittilçe açılmasına neden olan Fenerbahçe, son oalrak Konyaspor deplasmanından 1 puanla evine döndü.

Son 9 sezondur şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe camiası, ligin bitmesine 3 hafta kala rakibi Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe taraftarı, ağır faturayı futbolcuların başında olan İsmail Kartal'a kesti.

Konyaspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulunan Kartal, "Buraya kazanmak için gelmiştik. Maçın başından, sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardı. Neredeyse rakibe pozisyon vermedik."

"Bu akşam oyuncularım elimden gelen her şeyi yaptılar. Sadece biz, bir golü bulamadık. Bunun için buradaki sorumluluk bana aittir." ifadelerini kullandı.

Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe çalışması: Kazandığın tüm şampiyonlukları unut Haberi Görüntüle

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ADAYI

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için İsmail Kartal'ın yerine düşünülen ismi açıkladı.

Amedspor harekete geçti! Transfer listesinde kimler var? Amedspor harekete geçti! Transfer listesinde kimler var? Haberi Görüntüle

LÖW İDDİASI

Spor Serdar Sarıdağ katıldığı bir canlı yayında, Alman teknik direktör Joachim Löw'ün Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olabileceğini ifade etti.

19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe derbisine misafir taraftar alınacak mı? Deplasman tribünü açık mı? 19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe derbisine misafir taraftar alınacak mı? Deplasman... Haberi Görüntüle

"TÜRK ANTRENÖR İLE GELEBİLİR"

Sarıdağ, "Güvendiğim birisi seneye Löw, "Fenerbahçe'ye gelirse şaşırma. Yanına Fenerbahçe'de forma giymiş Türk bir antrenör gelebilir. Löw'den sonrasına hazırlamak için' dedi" ifadelerini kullandı.

Derbi hakemine tepkiler büyüyor! Metin Öztürk'ten derbi açıklaması Derbi hakemine tepkiler büyüyor! Metin Öztürk'ten derbi açıklaması Haberi Görüntüle

DÜNYA KUPASI ALMIŞTI

 2014 Dünya Kupası'nda finalde Arjantin'i 1-0 yenerek kupayı müzesine götüren Löw, daha önce Stutgart, Fenerbahçe, Karlsuhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien takımlarının ve Almanya Milli Takımı'nı çalıştırdı.

Büyük başarılara imza atan 61 yaşındaki teknik adam, 1998/99 sezonunda sarı lacivertli ekipte görev aldı. Löw toplamda 38 maça çıktı v e 24 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading