Yandex Metrica

Sitede Ara

Ferdi Kadıoğlu transferinde gelişme: Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim

Ferdi Kadıoğlu transferinde gelişme: Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim

SÜper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, kupa hasretini bu sezon bitirmek istiyor. Genç futbolcularla dikkat çeken sarı lacivertli ekibin başarılı futbolcularından Ferdi Kadıoğlu hakkında transfer haberleri gündeme gelmeye başladı. Bayer Leverkusen'in Ferdi için nabız yokladığı ifade edilirken A Milli Futbol Takımı'nın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Alman ekibinin kendisine Ferdi'yi sorduğunu belirti. İşte detaylar...

Spor

09.05.2024, 00:58

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı  Ferdi Kadıoğlu'nun adı Avrupa devleriyle bir süredir anılıyor.

Sezon sonunda sarı lacivertli ekipten ayrılacağı duyurulan milli futbolcu için tekliflerin alınması beklenirken dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

Ajansspor'a konuşan A Milli Futbol Takımı'nın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, Bayer Leverkusen'in kendisine Ferdi Kadıoğlu'nu sorduğunu açıkladı.

Koçak, Ferdi için yaptığı açıklamada, "Almanlar transferini düşündükleri futbolcularla ilgili çok iyi araştırma yaparlar. Bayer Leverkusen beni aradı Ferdi Kadıoğlu'nu sordu" dedi.

Genç yenetek için olumlu referans olduğunu açıklayan Koçak, "'Alabilirseniz tebrik ederim. Ferdi Kadıoğlu, Leverkusen'de oynayabilecek bir oyuncu' dedim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen aylarda yaptığı bir açıklamada, "Benim tahminim Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray'da dev satış hedefi! Davinson için 70 milyon Euro'luk transfer detayı Galatasaray'da dev satış hedefi! Davinson için 70 milyon Euro'luk transfer... Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANSI

Bu sezon tüm kulvarlarda savaşan Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu, 47 maça çıkıp 3963 dakika süre alarak 3 gol, 5 asistlik bir başarı yakaladı.

24 yaşındaki milli futbolcunun Fenerbahçe ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading