Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü

EURO 2024 Elemeleri Play-Off B Yolu Yarı Finalinde Ukrayna'ya karşı öne geçen Bosna Hersek, son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup olarak final şansını kaybetti. İzlanda'nın İsrail'i mağlup etmesiyle Ukrayna, finalde rakip olacak.

Spor

24.03.2024, 10:34

EURO 2024 Elemeleri Play-Off B Yolu Yarı Final maçında Bosna Hersek ile Ukrayna karşı karşıya geldi. Dramatik bir mücadelede öne geçen Bosna Hersek, son dakikalarda yediği gollerle Ukrayna'ya 2-1 mağlup oldu ve EURO 2024 hayallerini suya düşürdü.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TOPÇULARU HÜSRANA UĞRADI

Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko ve Rade Krunic'in ilk 11 başladığı maçta Bosna Hersek, 56. dakikada Matviyenko'nun golüyle öne geçti. Ancak Ukrayna, bu gole 85'te Yaremchuk ve 88'de Dovbyk'in golleriyle cevap vererek maçı 2-1 kazandı ve finale yükseldi.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

İZLANDA İSRSAİL'İ DEVİRDİ

Gecenin diğer maçında ise İzlanda, İsrail'i 4-1 mağlup ederek finalde Ukrayna'nın rakibi oldu. Gudmundsson'un 3 gol attığı maçta İzlanda, büyük bir avantaj elde ederek finaldeki yerini aldı.

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu! Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada... Haberi Görüntüle

FİNALİN ADI: UKRAYNA - İZLANDA

Ukrayna ile İzlanda arasındaki EURO 2024 Elemeleri Play-Off B Yolu final maçı, 26 Mart Salı günü oynanacak. Bu maçın galibi EURO 2024 bileti alacak ve büyük turnuvada boy gösterecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading