Yandex Metrica

Messi duble yaptı bıraktı

Messi duble yaptı bıraktı

MLS'te Inter Miami, New England deplasmanında 4-1'lik galibiyetle zirvedeki yerini korudu. Lionel Messi'nin attığı iki golle Inter Miami farklı bir zafer elde etti.  

Spor

09.05.2024, 00:29

MLS'in heyecan dolu maçlarından birinde, Inter Miami deplasmanda New England'ı 4-1'lik skorla mağlup ederek üst üste altıncı galibiyetini aldı.

TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza sayısını aştı! TFF'nin erken seçime gitmesi için toplanan imza sayısı: Yeterli imza... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK İDDİAINA DEVAM

Lider konumda bulunan Inter Miami, bu zaferle puanını 21'e yükseltti ve şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmanın yıldızı ise hiç şüphesiz Lionel Messi oldu. Arjantinli süperstar, 32. ve 67. dakikalarda kaydettiği gollerle takımına önemli bir galibyetin kapılarını araladı. Messi'ye destek ise Benjamin Cremaschi ve Luis Suarez'den geldi. Cremaschi 83. dakikada, Suarez ise 88. dakikada attığı gollerle skoru belirledi.

Ev sahibi New England'ın tek golü ise Tomas Chancalay'dan geldi.

Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak mı? Fenerbahçe'nin belki de en büyük umudu o! Galatasaray maçında oynayacak... Haberi Görüntüle

MESSİ'NİN SEZON PERFORMANSI

Lionel Messi, Inter Miami forması altında bu sezon 9 maça çıkarken, New England karşısında attığı iki golle gol sayısını 9'a çıkardı. Ayrıca, 9 maçta 5 asist yaparak takımının hücum hattında önemli bir rol üstlendi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading