Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır?

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır?

Trabzonspor bugün Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Ev sahipliğinin üstlenen fırtına, bilet satışları ile ilgili dikkat çeken bir hamle yaptı. Peki Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri bedava mı, nereden alınır?

Spor

04.05.2024, 17:08

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 24 Nisan Çarşamba günü (bugün) İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasının gerisinde kalan Trabzonspor, bu sezon müzesine bir kupa götürmek isterken, İstabul temsilcisi deplasmanda bordo mavilileri yenerek finale çıkmayı hedefliyor. Peki Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri bedava mı?

Türkiye Kupası maçı Papara Park'ta saat 20.30'da başlayacak. Fakat Trabzsonpor, Karagümrük ile oynayacağı maç öncesinde taraftarlara büyük bir jest yaptı. 

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her gece rüyalarıma giriyor Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN TARAFTARINA BÜYÜK JESTİ

Trabzonspor, TFF'den alınan izinle birlikte Karagümrük maçında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz bilet sağlayacak. Öğrenciler ücretsiz bilet için bulundukları okulların idarilerine başvuru gerçekleştirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading