Yandex Metrica

'Çalhanoğlu Şov'a hoş geldiniz! Maçtaki gollerin hepsini milli yıldızımız attı

'Çalhanoğlu Şov'a hoş geldiniz! Maçtaki gollerin hepsini milli yıldızımız attı

Serie A'da Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle Torino'yu 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Hakan 56 ve 60. dakikalarda sahneye çıktı ve 4 dakika arayla 2 gol atarak garantilenen şampiyonluğun üstüne adeta pastanın çileğini yerleştirdi.

Spor

29.04.2024, 12:16

İtalya Serie A'da Inter, sahasında Torino'yu Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek ligdeki üstünlüğünü sürdürdü. Derbinin ilk yarısı golsüz tamamlanırken, ikinci yarıda sahneye çıkan Hakan Çalhanoğlu, Inter'in galibiyetinde başrolü oynadı.

Fenerbahçe'ye öyle bir forvet geliyor ki... Rekor tarnsferde son durum! Fenerbahçe'ye öyle bir forvet geliyor ki... Rekor tarnsferde son durum! Haberi Görüntüle

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN 4 DAKKA ARAYLA 2 GOL

Maçta Inter'in gollerini 56. ve 60. dakikalarda atan milli yıldızımız, takımına üç puanı getiren isim oldu. Hakan Çalhanoğlu, bu gollerle Serie A'daki gol sayısını 13'e yükseltti.

Inter, bu galibiyetle puanını 89 yaparak yenilmezlik serisini 28 maça çıkardı ve şampiyonlukla taçlandırdığı sezonda başarılı performansını sürdürdü.

İnter, ligdeki son 4 karşılaşmasının 3'ünü deplasmanda oynayacak. Simone Inzaghi'nin ekibi, ligde gelecek hafta Sassuolo'ya misafir olacak. Ardından da sırasıyla Frosinone ve Lazio'yla karşılaşacak Inter, sezon finalini yapacak.

Adrenalin dolu 6. ayak! Formula 1'in yeni durağı, ABD Adrenalin dolu 6. ayak! Formula 1'in yeni durağı, ABD Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİNDE ŞAMPİYONLUK KAREOGRAFİSİ

Milan galibiyetiyle Serie A'da şampiyonluğunu resmen ilan eden Inter'de taraftarlar, takımlarını büyük bir coşkuyla karşıladı. Karşılaşma öncesinde özel bir koreografi hazırlayan Inter taraftarları, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading