Yandex Metrica

Arda Güler, takım arkadaşlarıyla halay çekti! Bu görüntüler sosyal medyada viral oldu!

Fenerbahçe'den sezon başında Avrupa devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, takım arkadaşlarıyla önce mangal yaktı sonra halay çekti. Güler'in bu görüntüleri sosyal medyada viral oldu. 

Spor

24.04.2024, 05:07

Milli futbolcu Arda Güler, geçen gece kazanılan El Clasico zaferinin ardından evinde takım arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Real Madrid'den takım arkadaşları Brahim Diaz ve Valverde'nin de katıldığı organizasyonda Arda'nın ailesi ve dostları da yer aldı.

Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi oynayacak? Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi... Haberi Görüntüle

ÇİĞ KÖFTE İKRAM ETTİ

Arda Güler, misafirlerine mangal yakarak çiğ köfte ikram etti. Daha sonra Güler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dünyada gündem oldu.

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

VİRAL OLAN O PAYLAŞIM

Arda Güler, havuz başında çalınan türlü ile takım arkadaşlarıyla halay çektiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Videolu paylaşıma beğeni yağmuru yağdı.

Şampiyonlar Ligi'ne hangi takımlar gidecek? Devler Ligi'nde 8 takım yerini garantiledi! Şampiyonlar Ligi'ne hangi takımlar gidecek? Devler Ligi'nde 8 takım yerini... Haberi Görüntüle

''AİLE''

Arda, düzenlenen etkinliğe katılanlarla birlikte topu fotoğraf paylaşarak  'Aile' notunu düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading