Yandex Metrica

Fenerbahçe'de isyan! Taraftar ayaklandı: Yönetim ve İsmail Kartal istifaya çağırıldı

Fenerbahçe'de isyan! Taraftar ayaklandı: Yönetim ve İsmail Kartal istifaya çağırıldı

Fenerbahçe taraftarları, Konyaspor maçının beraberlikle sonuçlanmasının ardından yönetim ve İsmail Kartal'a yönelik istifaya çağrılarını arttırıyor.

Spor

16.05.2024, 19:44

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını sarsıcı bir şekilde yitirdi. Bu sonuçla Galatasaray'la arasındaki puan farkı 6'ya çıktı ve taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Sanchez'in talipleri arttı! Trabzonspor harekete geçti! Sanchez'in talipleri arttı! Trabzonspor harekete geçti! Haberi Görüntüle

TARAFTAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI: DERHAL İSTİFA EDİN

Sarı-lacivertli taraftarlar, Konyaspor maçının ardından sosyal medyada ve sokaklarda isyan bayrağını açtı. Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal, istifaya çağrıldı. Taraftarlar, "Derhal istifa edin, bu kulüpten defolun gidin" sloganları atarak tepkilerini dile getirdi.

Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Haberi Görüntüle

TARAFTAR ALİ KOÇ'U İSTEMİYOR: YÜZÜMÜZ GÜLMÜYOR

Özellikle başkan Ali Koç'un gelecek seçimlerde yeniden aday olmaması talep edildi. Taraftarlar, "Sakın aday olma. 6 sezondur takımı mahvettin. Senin yüzünden yüzümüz gülmüyor" diyerek başkana olan tepkilerini dile getirdi.

2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'A SERT SÖZLER: BU TAKIMIN HOCASI DEĞİLSİN

İsmail Kartal'a da sert sözlerle yüklenen taraftarlar, "Fenerbahçe'nin geleceği için istifa etmelisin. İstifa da bir hizmettir. Sen bu takımın hocası değilsin" diyerek öfke kustular.

Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Haberi Görüntüle

FUTBOLCULARIN MORALLERİ YERLERDE

Takım, Konyaspor maçının ardından moralleri bozuk bir şekilde Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcular arasında düşünceler bin parça oldu. Konya maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğerleri taktik çalışma gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı imha planı! Fenerbahçe'den Galatasaray'ı imha planı! Haberi Görüntüle

FENERBHÇE TARAFTRI DERBİDE OLACAK

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar tribünden izleyebilecek fakat biletlerin satışının önümüzdeki hafta yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading