Yandex Metrica

Fenerbahçe'de ilk ayrılık iddiası: Bonucci ay sonunda ayrılacak

Fenerbahçe'de ilk ayrılık iddiası: Bonucci ay sonunda ayrılacak

Fenerbahçe'nin ara transferde renklerine bağladığıo Leonardo Bonucci ile ilgili flaş bir gelişme gündeme geldi. Forma giyme imkanı bulamayan Bonucci bu ay sonuna kadar takımdan ayrılacağı duyuruldu.

Spor

03.04.2024, 00:38

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde olan Fenerbahçe'de bir yandan da transferde hareketli günler geçiriyor. Devre arasında transferi gerçekleşen Leonardo Bonucci'nin takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu? Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS... Haberi Görüntüle

LEONARDO BONUCCI'NİN TÜRKİYE KARİYERİ SONA ERDİ!

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Türkiye'de aradığını bulamadı.

Akşam'ın haberine göre; İtalyan basını Bonucci'nin Amerikan Ligi'nden bir ekip ile anlaşmaya vardığını yazdı ve mart ayı bitmeden sözleşme imzalayacağı aktarıldı. Böylece Fenerbahçe'de kendini gösterme imkanı buluamayıp milli davet alamamasından yana Amerika'ya gidip kendini göstermeye çalışacak.

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Haberi Görüntüle

BONUCCI'NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Leonardo Bonucci, Fenerbahçe formasıyla 8 karşılaşmada toplamda379 dakika süre alırken, yalnızca 1 asist ile skora katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading