Yandex Metrica

Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu?

Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, Trendyol Süper Lig'de sezon sonuna kadar önemli maçlarda yabancı VAR hakemleri görev alacak. TFF'nin yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının duyurulmasının ardından, Alanyaspor-Galatasaray maçında yabancı VAR hakemi kim olacak sorusu merak ediliyor. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu?

Spor

28.04.2024, 06:55

TFF'nin bu haftaki açıklamasına göre, her hafta 3 önemli maçta yabancı hakemlerin VAR koltuğunda görev alacağı belirtilmişti. İlk olarak, Ankaragücü-Gaziantep FK maçında İspanyol hakem Mario Melero Lopez görev yapmıştı. Peki, Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu?

Trabzonspor'a ters köşe gol! Süper Lig ekibi Onuachu'yu transfer ediyor Trabzonspor'a ters köşe gol! Süper Lig ekibi Onuachu'yu transfer ediyor Haberi Görüntüle

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇININ VAR HAKEMİ KİM?

Bu akşam (15 Nisan Pazartesi) oynanacak olan haftanın son maçında Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakemi olarak Portekizli Fabio Melo görevlendirildi.

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Bir teknik direktör daha sözleşmesini feshetti Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Bir teknik direktör daha sözleşmesini feshetti Haberi Görüntüle

FABİO MELO KİMDİR?

Fabio Melo, 1990 yılında Portekiz'in Valongo şehrinde doğdu. Portekiz Futbol Federasyonu'nun aktif bir üyesi olan 33 yaşındaki Melo, Portekiz Ligi'nde profesyonel hakemlik yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading