Yandex Metrica

Fenerbahçe taraftarı deliye dönecek! Jorge Jesus'tan Arda Güler kararı

Fenerbahçe taraftarı deliye dönecek! Jorge Jesus'tan Arda Güler kararı

Fenerbahçe'de takımın teknik patronu Jorge Jesus, Arda Güler için kararını verdi. Jesus, futbolcunun düşük bonservisle serbest kalma maddesini için her maçta Arda Güler'i oynatamayacağını yönetime bildirdi.

Spor

05.02.2024, 01:48

Türk futbolunun son dönemdeki en büyük genç yıldızlarından biri olan Arda Güler, Fenerbahçe'de forma sıkıntısı yaşıyor. Taraftar, Arda'yı her maçta oynarken görmek isterken yönetim de Jesus'a bu yönde baskı yapıyor.

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Haberi Görüntüle

DÜŞÜK BONSERVİSLE SERBEST KALABİLİR

5 milyon Euro'ya serbest kalmaması için 1500 dakika oynaması gereken Arda'nın kalan tüm maçların en az yarısında 90 dakika oynaması gerekiyor. Jorge Jesus'un şampiyonluk yolunda Arda'yı kullanmak istememesi ise sarı-lacivertli yönetimi kara kara düşündürüyordu.

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği... Haberi Görüntüle

'HER MAÇ OYNATAMAM' DEDİ

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taktiğin dışına çıkılmaması için Arda'nın her maç oynamayacağı öğrenildi. Jorge Jesus'un yönetimle yaptığı toplantıda bu karar çıktı. Arda'yı bazı maçlarda 11 oynatacağı fakat sırf serbest kalmaması için her maçta görev vermek gibi amatör bir davranışı yapmayacağı ifade edildi.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Arda'nın menajeri bu haber sonrasında harekete geçti. Olası bir 5 milyon Euro'ya serbest kalma durumunda takım arayışlarına başlayan Arda cephesinin tadı kaçtı. Avrupa'dan birçok kulübün peşinde olduğu genç oyuncu için şimdiden sıraya giren onlarca kulüp var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading