Yandex Metrica

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak

Başrolde yine Halil Umut Meler! Son saniye golü için verdiği karar yıllarca konuşulacak

Süper Lig'in 32. haftasında Pendikspor ile Başakşehir arasındaki mücadele nefesleri kesti. Ancak maçın son saniyelerinde yaşanan olay, tartışmalara neden oldu. Son zamanlarda kararlarıyla sıkça eleştirilen hakem Halil Umut Meler'in ilginç kararı maçın kaderini değiştirdi.

Spor

23.04.2024, 18:45

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan Pendikspor - Başakşehir karşılaşması nefesleri kesti. Başakşehir, deplasmanda rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe hangi torbada? Şampiyonlar Ligi maçları... Haberi Görüntüle

SON SANİYE GOLÜ SAYILMADI

Karşılaşmanın en tartışmalı anı, maçın son saniyelerinde yaşandı. Başakşehir kalecisi Muhammed Şengezer'in degajı sırasında yaşanan olay, uzun süre konuşulacak cinstendi.

Maçın son saniyelerinde Başakşehir kalecisi Muhammed Şengezer'in degaj yapmak için topu eline almasıyla birlikte beklenmedik bir olay yaşandı. Muhammed, topu degaj yapmadan önce yerde sektirdi. Bu sırada, Muhammed'in arkasında bulunan Pendiksporlu futbolcu Badou Ndiaye, hızla yaklaşarak topu kaptı. Sırtı kaleye dönük bir şekilde vuruşunu yapan Ndiaye, topu filelere gönderdi.

Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Ancelotto, Arda Güler'e müjdeyi verdi: Yakında istediğini alacak! Haberi Görüntüle

HAKEM KARARIYLA HEYECAN SONA ERDİ

Pendiksporlu futbolcu Badou Ndiaye'nin son saniye golü, maçın skorunu değiştirecek gibi görünse de, hakem Halil Umut Meler'in kararıyla gol geçersiz sayıldı. 

Pendiksporlu oyuncular, hakem Meler'e itirazda bulundu ancak karar değişmedi. Bu kararın ardından yaşanan tartışmalar maçın son anlarında daha da alevlendi.

Kırmızı beyazlı futbolculara pozisyonu anlatan Meler, soyunma odasına doğru yöneldi ve karşılaşma 3-2 Başakşehir'in üstünlüğüyle sona erdi.

Bu olay, futbolseverler arasında ve kamuoyunda uzun süre tartışılacak şekilde iz bıraktı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading