Yandex Metrica

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i

Avrupa'daki temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde yarı final için sahaya çıkıyor. Yunanistan’ın Olympiakos takımına ilk maçta 3-2 yenilen Fenerbahçe, rövanş maçını kazanarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Fenerbahçe - Olympiakos UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı, canlı olarak TV8 ekranlarında yayınlanacak.     

Spor

19.04.2024, 10:29

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, muhteşem bir zafer için bu akşam Kadıköy'de sahne alacak.

Fenerbahçe, 3-2'nin rövanşında UEFA Konferans Ligi'nde bu akşam sahasında Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı, Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını, aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS MAÇI ŞİFRESİZ

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak mücadelenin yayıncı kuruluşu belli oldu.

UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, zorlu müsabakanın şifresiz yayınlanacağını açıkladı. Karşılaşma TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11

Teknik direktör İsmail Kartal, Yunan ekibini imha edecek 11'ini hazırladı. Fenerbahçe'nin maça Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi; İsmail, Fred; İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko on biriyle sahaya çıkması bekleniyor.

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE TEK EKSİK

Avrupa kupalarında 11 yıl sonra adını yarı finale yazdırmaya çok yaklaşan Fenerbahçe'de sadece 1 eksik var. Tedavisi tamamlanan Mert Hakan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Mert Hakan bu akşamki maçta oynamasa bile hafta içinde oynanacak Sivasspor maçında oynayabilir. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Ooosterwolde ise forma giyemeyecek. Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun ise UEFA listesinde yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading