Yandex Metrica

Sivasspor'dan Galatasaray'a göz dağı: Bize kim nasıl davranıyorsa karşılığını alacak!

Sivasspor'dan Galatasaray'a göz dağı: Bize kim nasıl davranıyorsa karşılığını alacak!

Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yarışında çok önemli bir adım olarak görünen maç öncesi, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray ile yapacakları maçta puan ve puanlar olmak istediklerini dile getirerek ''Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız.'' ifadelerini kullandı.

Spor

01.05.2024, 16:00

Trendyol Süper Lig'de nefes kesen şampiyonluk yarışının bitmesine son 4 hafta kaldı.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin sadece 4 puan önünde bulunan Galatasaray, kalan son 4 haftada hata yapmayı kendisine adeta yasaklamış gibi görünüyor.

Ligin 35. haftasında evinde Sivasspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda stres büyürken EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, antremandan önce basın mesuplarının sorularını yanıtladı.

Hayırlı olsun! Trabzonspor, Draguş transferini noktaladı Hayırlı olsun! Trabzonspor, Draguş transferini noktaladı Haberi Görüntüle

''GÜZÜL BİR MAÇ DİLİYORUM''

Puanların bibirine çok yakın olduğunu aktaran Uygun, "Açıkçası Avrupa kupalarına gidecek son takımın belirleneceği bir sürece girdik. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Futbol adına güzelliği yansıtmak, oyun anlayışımızın, bireysel yeteneklerimizin sergilendiği güzel bir maç diliyorum." dedi.

Güç ve avantajlara bakıldığında Galatasaray karşısında zor bir maçın kendilerini beklediğini vurgulayan Uygun, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gücünü bilmeyen yoktur. Dolayısıyla çok zor bir maça gidiyoruz. Burada puanlar alabilmek için mücadelemizi vereceğiz." diye konuştu.

Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Manchester United'dan kötü haber! Yıldız isim resmen açıkladı Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONUN KİM OLDUĞU BENİ İLGİLENDİRMİYOR

Şampiyonluk yarışında önemli bir maça çıkacağını belirten basın mensuplarına Uygun, "Şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor, kendi takımımda ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Dört büyük takıma karşı da çıktık en üst seviyede maksimum mücadelemizi verdik. Dolayısıyla kimin ne olduğu beni ve camiamızı çok fazla ilgilendirmiyor. Onların göstereceği performansı, yaşananları herkes fazlasıyla görüyor. Biz sadece çıkacağız futbol adına ne yapmamız gerekiyorsa en güzel şekilde onu yapacağız. Sonra bize kim nasıl davranıyorsa da karşılığını alacak." dedi.

Almanya'da inanılmaz son: Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi'nde rekorlar eşliğinde finale yükseldi Almanya'da inanılmaz son: Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi'nde rekorlar eşliğinde... Haberi Görüntüle

ANTREMAN PERFORMANSI

5 Mayıs Pazar günü Sivasspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı Uygun, idmana ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 3 grup halinde yarı sahada oynanan minyatür kale maçla sona erdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading