Yandex Metrica

Erling Haaland'dan ligde bir rekor daha!

Erling Haaland'dan ligde bir rekor daha!

Premier Lig'de ilk sezonunda Aguero ve Owen gibi efsaneleri geride bırakarak rekorları alt üst eden Haaland, bu haftayı da boş geçmedi. Brighton'a ilk yarıda 2 gol atarak yeni bir rekora ortak oldu.

Spor

23.01.2024, 19:58

Dortmund'da attığı gollerle rekorları kıran Erling Haaland, Premier Lig'de ilk sezonunda harikalar yaratıyor. Premier Lig'de en hızlı 3 hat-trick yapma unvanını Micheal Owen'dan devralan Haaland, 8 maçta 3 hat-trick yaparak kırılması zor bir rekoru kısa sürede elde etmişti. Eski futbolcu Owen ise bu istatistiğie 48 maçta ulaşmıştı.

Bir başka rekoru daha elde eden Haaland, Mick Quinn'i de geride bırakmış ve 9 maçta 5 gol ulaşan en hızlı futbolcu atmayı başarmıştı.

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in şaşırtan bonservis bedeli... Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in şaşırtan bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR: 11 MAÇTA 17 GOL

Gollerine bugün de devam eden Haaland, Brighton Hove Albion maçında ilk yarıda 2 gol atarak bu sezon ligdeki gol sayısını 17'ye çıkardı.

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

BİR SEZONDA EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU OLMA YOLUNDA

Premier League'de 2021/2022 sezonun tamamında sadece 3 isim Haaland'da daha fazla gol attı. Salah 23, Son 23 ve Ronaldo 18 golle sezonu tamamlamıştı. Haaland'ın bu sezon gol rekoru kırması bekleniyor.

Kun Aguero 259 golle Manchester City'nin en çok gol atan oyuncusu konumunda. Haaland'ın bu rekoru da geçmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading