Yandex Metrica

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar?

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren sarı kırmızılılar sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Futbolseverler 5 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak Galatasaray- Sivasspor maçını canlı izlemek için biletlerin ne zaman satışa çıkacağını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar? 

Spor

05.05.2024, 20:08

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Ligin bitmesine 4. hafta kala Galatasaray hata yapmak istemiyor. 

Sarı kırmızılı ekip, derbi öncesi rakibi Fenerbahçe ile puan farkını yükseltmek için sahaya çıkarken Sivasspor, ligdeki performansını toparlamak istiyor.

Buna göre kritik maçı tribünden izlemek isteyen taraftarlar, maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray- Sivasspor maçı bitleri satışa çıktı mı? Bilet fiyatları ne kadar?

Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Fenerbahçe'de stoper harekatı! Yönetim devreye girdi Haberi Görüntüle

GALATASARAY- SİVASSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

5 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak Galatasaray- Sivasspor maçı bitleri için sarı kırmızılı kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Galatasaray'dan çok konuşulacak transfer! Liverpool'dan geliyor Galatasaray'dan çok konuşulacak transfer! Liverpool'dan geliyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY- SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Zorlu mücadele 5 Mayıs Pazar günü saat 19.00'de oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading