Yandex Metrica

Gizli operasyon: Beşiktaş, Madrid'in yıldızını getiriyor! İstanbul'a doğru yola çıkacak

Gizli operasyon: Beşiktaş, Madrid'in yıldızını getiriyor! İstanbul'a doğru yola çıkacak

Beşiktaş, transfer atağına geçti! Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Mario Hermoso'nun menajeri İstanbul'a davet edildi. Siyah-beyazlılar, İspanyol stoperi kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.  

Spor

07.05.2024, 14:00

Beşiktaş, yeni sezona güçlü bir kadro ile başlama hedefinde kararlı. Transfer listesinde ilk sırada yer alan isim ise Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Mario Hermoso. Siyah-beyazlılar, İspanyol stoperi kadroya katmak için büyük bir hamle yapıyor.

Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Süper Lig'e çıkmasıyla, 2 oyuncuyla yolları ayırması bir oldu Haberi Görüntüle

İLK TEKLİF OLUMLU KARŞILANDI, HERMOSO BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIN

Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mario Hermoso'nun menajeri, Beşiktaş'ın ilk teklifine olumlu yaklaştığı belirtiliyor. İspanyol stoperin menajeri, İstanbul'a davet edilerek detaylı görüşmeler için hazırlıklar başladı. Başarılı oyuncunun maenajeri görüşmeler için İstanbul'a gelmeyi planlıyor.

Süper Lig'de kader akşamı! Şampiyon bu akşam belli olabilir Süper Lig'de kader akşamı! Şampiyon bu akşam belli olabilir Haberi Görüntüle

DİĞER AVRUPA TAKIMLARININ DA İLGİSİ VAR

Beşiktaş'ın yanı sıra birçok Avrupa takımının da Mario Hermoso'yu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. İngiltere Premier Lig'den Aston Villa ve İtalya Serie A'dan Inter'in de İspanyol stoperi transfer listesinde bulunduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Haberi Görüntüle

MARIO HERMOSO KİMDİR?

Mario Hermoso, İspanyol asıllı futbolcudur. 18 Haziran 1995 doğumlu olan Hermoso, Atlético Madrid'de stoper veya sol bek olarak görev yapmaktadır.

Kariyerine Real Madrid'in altyapısında başlayan Hermoso, daha sonra Real Valladolid'e kiralık olarak gönderildi. Espanyol'a transfer olduktan sonra La Liga'daki ilk maçına çıktı ve kendi kalesine iki gol atmış olsa da, kariyerinde büyük başarılara imza atmıştır.

2019 yılında Atlético Madrid'e transfer olan Hermoso, burada başarılı performanslar sergilemeye devam etti. Ligdeki ilk golünü 2020 yılında Real Sociedad'a karşı attı ve takımıyla birlikte lig başarıları elde etti.

Uluslararası düzeyde, Hermoso İspanya millî takımı için de forma giymektedir.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading