Yandex Metrica

Dört büyüklerden Cumhuriyer Bayramı mesajı! Fenerbahçe Trabzonspor Galatasaray Beşiktaş...

Dört büyüklerden Cumhuriyer Bayramı mesajı! Fenerbahçe Trabzonspor Galatasaray Beşiktaş...

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98.yıldönümüne özel paylaşım yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:12


Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ: GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

"Balkan Harbi'nde, Çanakkale Cephesi'nde ve nihayet Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş şanlı Beşiktaş Jimnastik Kulübünün başkanı olarak az zamanda çok ve büyük işler başarmış atalarımızın izinde tarihimizden dersler alarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Siz değerli Beşiktaşlıların ilimle, fenle, sporcu ruhuyla kendini geliştirerek atalarımızın kanlarıyla sulanmış Türkiye Cumhuriyeti'nin her karış toprağına sahip çıktığınızı biliyorum. Ülkemizin geleceğini 98 yıldır aydınlatan Cumhuriyetimizin, ilelebet payidar kalacağına yürekten inanıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR: İLK GÜNKÜ HEYECANLA BÜYÜK ONUR DUYUYORUZ

"Bugün; Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde büyük mücadele vererek kurduğu Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümündeyiz.

Her gününde, her anında, her yaşında; bir istikbal ve istiklal mücadelesi veren Cumhuriyetimizin 98. yılını, ilk günkü heyecanla kutlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz.

Cumhuriyet bizler için sadece bir kavram, sadece bir bayram veya sadece bir yönetim biçimi değildir. Cumhuriyet; tüm Türkiye’yi bir araya getiren büyük bir başarı hikayesidir. Cumhuriyet; inanç, azim ve kararlılıktır. Cumhuriyet; karakter, zekâ, ileri görüş ve tek vücut olmaktır."

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

GALATASARAY: TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞİNİN İFADESİDİR

"Milletimizin onurlu mücadelesinin sonucunda kurulan, aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi olan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutluyoruz. Cumhuriyetimizin ölümsüz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim En Büyük Eserim' dediği, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan Cumhuriyetimiz, Atatürk'ün önderliğinde Türk Milletinin yeniden dirilişinin ifadesidir. Cumhuriyet, aynı zamanda Yüce Türk Milletinin 'Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür' olarak yaşama garantisidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin daima mesut, muvaffak ve muzaffer olacağına dair inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümünü kutluyor; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."

Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE: YÜREK YÜREĞE VERDİK

"Bu millet yokluk gördü, yalnız kaldı, zorluk çekti, bitap düştü ama hiç vazgeçmedi. Ay yıldız uğruna atılan ilk ilmekle başladı her şey. İlmekler birbirine bağlandıkça biz omuz omuza, yürek yüreğe verdik. Aştık engelleri bir bir. İnançla attığımız her bir ilmekte yeni bir umut yeşerttik biz. Şanlı tarihimiz işte bu ilmeklerle dokundu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading