Yandex Metrica

Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri...

Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri...

Çaykur Rizespor'un deneyimli orta sahası Jonjo Shelvey, genç Beşiktaşlı oyuncu Semih Kılıçsoy için parlak bir geleceğin işaretlerini veriyor. Shelvey, Kılıçsoy'un fiziksel yeteneklerini övdü ve onun büyük bir kariyer yapabileceğine inandığını dile getirdi.  

Spor

30.04.2024, 10:05

Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Jonjo Shelvey, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olan Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a övgüler yağdırdı. Shelvey, Kılıçsoy'un fiziksel yeteneklerinin yanı sıra potansiyelini de çok yüksek bulduğunu belirtti. "Böyle devam ederse çok iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorum." diyen Shelvey, Kılıçsoy'un fiziksel olarak Sergio Agüero'ya benzemesiyle dikkat çekti ve gelecekte büyük işler yapabileceğine inandığını dile getirdi.

İstanbulspor'dan Dursun Özbek'e sert sözler! Büyükekşi kavgası büyüyor... İstanbulspor'dan Dursun Özbek'e sert sözler! Büyükekşi kavgası büyüyor... Haberi Görüntüle

GENÇLERLE MOTİVE

Rize'deki futbol ortamından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Shelvey, genç bir takımın liderliğini yapmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Genç oyuncuların enerjisinin ve isteğinin kendisini motive ettiğini belirten Shelvey, liderlik rolünün kendisine doğal geldiğini ve takım arkadaşlarıyla güzel bir kimya oluşturduklarını vurguladı.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

AVRUPA ODAĞI

Avrupa hedeflerine odaklandıklarını ve maç maç düşünerek hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Shelvey, kulüp ve kendi bireysel hedefleri arasında uyum sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Kulübün geleceği ve kendi kariyeriyle ilgili planlamaların şekillenmeye başladığını belirten Shelvey, Çaykur Rizespor'da kalmaya açık olduğunu ancak kararların her iki tarafın çıkarlarına göre verileceğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading