Yandex Metrica

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta...

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta...

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başakşehir mağlubiyetinin ardından gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçına odaklandı ve takımının mücadele azminden bahsederek adeta meydan okudu.

Spor

15.04.2024, 20:23

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Başakşehir'e 3-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında takımının performansından ve gelecek hedeflerinden bahsetti.

Sırp forvet Petar Ratkov kimdir, bonservis bedeli kaç? Petar Ratkov GS'ye mi gelecek? Sırp forvet Petar Ratkov kimdir, bonservis bedeli kaç? Petar Ratkov... Haberi Görüntüle

İYİ OYNADIĞIMIZ MAÇTA KAYBETTİK

İbrahim Üzülmez, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Üzüntülüyüz, bu kadar iyi oynadığımız, iyi mücadele ettiğimiz bir maçta kaybettiğimiz için üzgünüz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz." şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Haberi Görüntüle

GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDIK

Başakşehir'in kaliteli bir takım olduğunu belirten Üzülmez, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçına odaklandıklarını söyledi. "Galatasaray maçı, zor bir maç olacak ancak biz profesyonelliğimizden ödün vermeden çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diyen Üzülmez, takımının motivasyonunu yüksek tutmayı hedefliyor.

Ve PSG ile mutlu son! Genç yıldız imzayı attı Ve PSG ile mutlu son! Genç yıldız imzayı attı Haberi Görüntüle

SONUNA KADAR ŞANSIMIZI KULLANACAĞIZ

Ligde kalma şanslarının sorulması üzerine Üzülmez, "Şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar bu şansı kullanmaya çalışacağız. Galatasaray maçına odaklanarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading