Yandex Metrica

Cengiz Ünder'den Ermeni gazeteciye: Biz futbolcularız, işimizi yapmaya geldik

Cengiz Ünder'den Ermeni gazeteciye: Biz futbolcularız, işimizi yapmaya geldik

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Cengiz Ünder UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünder sorulan bir soru üzerine ''Buraya işimizi yapmaya geldik.'' dedi.

Spor

23.01.2024, 20:37

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçı için Ermenistan'ın başkenti Erivan'a giden futbolcularımızdan Cengiz Ünder basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cengiz Ünder'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Mertens'in kafası çok karışık! Galatasaray tüm planlarını altüst etti Mertens'in kafası çok karışık! Galatasaray tüm planlarını altüst etti Haberi Görüntüle

"TAKIMIN DURUMU ÇOK İYİ"

Milli takımda olduğu zaman kendini çok iyi hissettiğini belirten yıldız futbolcu, "Takımın durumu çok iyi. Amacımız yarın 3 puan almak ve Hırvatistan maçına en iyi şekilde hazırlanmak." dedi

Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti Galatasaray Fenerbahçe'yi solladı! Geriden gelip öne geçti Haberi Görüntüle

"BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Bir gazetecinin Henrikh Mkhitaryan ile ilgili sorusuna yanıt veren Ünder, "Henrikh Mkhitaryan, Roma'da oynarken iyi bir arkadaşımdı. Sürekli konuştuğum birisiydi. Onun burada olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Sadece kazanmak istiyoruz. Tek istediğim yarın kazanıp Türkiye'ye mutlu bir şekilde dönmek." ifadelerini kullandı.

Ermeni gazetecinin sorusu üzerinde futbolcu olduklarını belirten Ünder, "Biz sadece işimizi yapmaya geldik buraya. Maçımızı oynayıp, ülkemize güzel bir şekilde dönmek istiyoruz." dedi.

"GÜNDEN GÜNE DAHA İYİ BİR TAKIM HALİNE GELİYORUZ"

"Takım arkadaşlarımla da sürekli konuşuyoruz. Son Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bu turnuvanın bizim ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Günden güne daha iyi bir takım haline geliyoruz, tecrübeleniyoruz. Bu turnuvaya katılmayı çok istiyoruz. Hocamızla da sürekli bunu konuştuk, Almanya'da olmayı çok istiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading