Yandex Metrica

Sitede Ara

Montella ile görüştü mü? Ozan Tufan gözünü EURO 2024'e çevirdi

Montella ile görüştü mü? Ozan Tufan gözünü EURO 2024'e çevirdi

İngiltere Championship takımlarından Hull City'de top koşturan milli futbolcu Ozan Tufan, Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 kafilesinde yer almak istedini açıkladı.

Spor

18.05.2024, 13:02

Futbol hayatına İngiltere Championship takımlarından Hull City'de devam eden milli futbolcu Ozan Tufan'ın hedefi Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası. Şampiyonada milli takımda yer almak istediğini belirten Ozan Tufan, İtalyan teknik adam Montella'ya çağrıda bulundu.

Milli takımla ilgili hedeflerini Hull Live'a anlatan Ozan Tufan, şunları kaydetti;

"Açıkçası EURO 2024'te olmak istiyorum. Daha önce 2 Avrupa Şampiyonası'na gittim, atmosferi biliyorum. Bu sezon iyi bir performans ve istatistik yakaladım. Uçakta olmayı umuyorum." 

Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması Haberi Görüntüle

MONTELLA İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella ile görüşüp görüşmediği sorulan Ozan Tufan, "Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Beni ve Abdülkadir Ömür'ü izlemek için Watford maçına geldiğini biliyorum. Bizim için şanssız bir maçtı ancak kararın bir maçla verileceğini sanmıyorum. Tüm sezona baktığınızda iyi performans sergilediğimi düşünüyorum ve gerçekten orada olmayı istiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Süper Lig'de yeni sezon transfer dönemi belli oldu! İşte o tarihler... Süper Lig'de yeni sezon transfer dönemi belli oldu! İşte o... Haberi Görüntüle

"MİLLİ TAKIMA DÖNMEK BENİM İÇİN İNANILMAZ ÖZEL OLURDU"

Milli takım forması giymenin bir ayrıcalık olduğunu belirten Ozan Tufan, "A Milli Takım'da 65 kez forma giydim ve her maç gurur duyduğum harika bir anı oldu. O formayı tekrar giymek benim için inanılmaz özel olurdu." dedi.

Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması Mert Hakan Yandaş takımdan ayrılıyor mu? Menajerinden ayrılık konuşması Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Öte yandan bu sezon Hull City formasıyla 40 maça çıkıp 2187 dakika süre alan Ozan Tufan 10 gol attı 2 asistlik skor katkısı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading