Yandex Metrica

Galatasaray Arias'ı radarına aldı! Bu bir ilk olacak

Galatasaray Arias'ı radarına aldı! Bu bir ilk olacak

Galatasaray, Avrupa'da kariyer yapmak isteyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias için somut adımlar atıyor. İtalyan kaynaklara göre, Sarı-Kırmızılılar yanı sıra Sevilla ve Zenit de oyuncunun peşinde.  

Spor

17.05.2024, 20:20

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verirken, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar'ın radarında ise Jhon Arias ismi öne çıkıyor.

Fenerbahçe'de Sergen Yalçın sesleri: Hoca adaylarının arasında... Fenerbahçe'de Sergen Yalçın sesleri: Hoca adaylarının arasında... Haberi Görüntüle

AVRUPA MACERASI BAŞLIYOR

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias, Galatasaray'ın dikkatini çekti. İtalyan kaynaklara göre, Galatasaray somut adımlar atmış durumda ve oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Haberi Görüntüle

CİDDİ RAKİPLER VAR

Sarı-Kırmızılılar'ın yanı sıra Sevilla ve Zenit'in de Jhon Arias'ı takip ettiği belirtiliyor. Oyuncunun Serie A'ya gitme hayali olduğu vurgulanırken, Galatasaray'ın bu transferdeki ısrarı dikkat çekiyor.

Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını resmen açıkladı Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylığını resmen açıkladı Haberi Görüntüle

İLK AVRUPA DENEYİMİ OLACAK

Jhon Arias, 2021 yılından beri Fluminense forması giyiyor ve şimdiye kadar Meksika ve Kolombiya liglerinde boy gösterdi. 26 yaşındaki yetenekli futbolcu, bu sezon Fluminense ile çıktığı 22 maçta 6 gol atıp 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

İrfan Can Kahveci derbide neden yok? İrfan Can Kahveci derbide neden yok? Haberi Görüntüle

JHON ARIAS KİMDİR?

Jhon Adolfo Arias Andrade, 21 Eylül 1997 doğumlu, Kolombiyalı bir profesyonel futbolcudur. Şu anda Brezilya'nın Campeonato Brasileiro Série A kulübü Fluminense'de kanat oyuncusu olarak forma giymekte ve Kolombiya milli takımının bir üyesidir.

Quibdó'da doğan Arias, gençliğinde Meksika'daki Dorados de Sinaloa ve Tijuana takımlarında oynadı. 2017'de Kolombiya'ya döndü ve Patriotas Boyacá ile sözleşme imzaladı, ardından 2018 sezonu için Llaneros'a kiralık olarak transfer oldu.

Patriotas'a dönüşünden sonra Arias, 2019 sezonunda düzenli olarak forma şansı buldu ve aynı yılın 10 Aralık'ında América de Cali ile bir sözleşme imzaladı. 7 Ocak 2021'de ise Independiente Santa Fe'ye katıldı.

Ağustos 2021'de Arias, Brezilya'nın Campeonato Brasileiro Série A takımlarından Fluminense ile dört yıllık bir sözleşme imzaladı ve kariyerinde ilk kez yurtdışına transfer oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading