Yandex Metrica

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Kral yuvasına geri döndü

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Kral yuvasına geri döndü

Son dakika haberleri... Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Burak Yılmaz sezon sonunda Türkiye'ye dönecek. Kariyerinin son dönemlerini İstanbul'da geçirmek isteyen Burak, Luis Campos'a evet dedi.

Spor

23.01.2024, 19:08

Süper Lig'de sezonun tamamlamasına 6 hafta kala gündemi sarsan transfer gelişmesi yaşandı.

Kariyerini Fransa'da sürdüren ve Lille ile geçen sezon PSG hegomonyasını yıkarak tarihi bir şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, Galatasaray ile prensipte anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulübe danışmanlık yapan Luis Campos, Lille'den tanıdığı Burak'ı ikna ederek yeni sezon için söz kesti.

Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ'IN KADERİ SEÇİME BAĞLI

Galatasaray'da mevcut başkan Burak Elmas, 30 Nisan'da yapılacak seçimle görevini adaylardan Eşref Hamamcıoğlu ya da Metin Öztürk'e teslim edecek.

Yeni gelecek başkanın Luis Campos ile olan anlaşmayı bozmaması durumunda Burak Yılmaz'ın 7 sene sonra Florya'ya geri döneceği belirtildi.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ'IN GALATASARAY'A MALİYETİ

Luis Campos'un Burak Yılmaz ile 850 bin Euro garanti para ve maç başı primler karşılığında ön anlaşma yaptığı konuşuluyor.

Arap takımları ve MLS takımlarında da yüksek bütçeli teklifler alan 37 yaşındaki golcünün ailesiyle beraber Türkiye'de olmak istediği öğrenildi.

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ'IN GALATASARAY KARNESİ

2012-2013 sezonunda Trabzonspor'dan Galatasaray'a 7 milyon Euro'ya transfer olan Burak Yılmaz, 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 TFF Süper Kupası kazanarak toplam 8 şampiyonluk yaşandı.

Tüm kulvarlarda önemli gollere imza atan Burak, 141 resmi maçta 82 gol atıp, 23 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading