Yandex Metrica

Bir gol de Wanda Nara'dan: O kadar cömertsin ki tüm kalelere atıyorsun

Bir gol de Wanda Nara'dan: O kadar cömertsin ki tüm kalelere atıyorsun

Wanda Nara, Mauro Icardi'nin Kasımpaşa karşılaşmasında attığı goller sonrası sevincini sosya medya hesabından paylaşımasının ardından Eşi Wanda Nara'dan bir anda gündeme düşen bir yorum geldi. Wanda Nara'nın Icardi'nin paylaşımına yaptığı yorumu büyük beğeni topladı.

Spor

20.03.2024, 16:01

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3'lük skorla yenerek hanesine 3 puan daha yazdırdı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Nefes kesen maçta Mauro Icardi golleri ve yükselen performansıyla adeta maçı şov yaparak tamamladı.

Son dakika: Rakibini yumrukla yere seren Enis Destan'ın cezası belli oldu Son dakika: Rakibini yumrukla yere seren Enis Destan'ın cezası belli... Haberi Görüntüle

ICARDI'DEN İLGİNÇ PERFORMANS

Maçta 2 gol atan Mauro Icardi ayrıca bir penaltı kaçırırken, bir de kendi kalesine gol atarak ilginç bir performans sergiledi.

Arjantinli yıldız forvet nefes kesen karşılaşmanın sonrasında sosyal medya hesabından alınan galibiyetle ilgili paylaşım yaptı.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

TÜM KALELERE GOL ATIYORSUN

Wanda Nara ise eşi Icardi'nin yaptığı paylaşıma yüzleri gülümseten bir yorumda bulunarak "O kadar cömertsin ki tüm kalelere gol atıyorsun" dedi ve Icardi'nin kendi kalesine ve rakip kaleye attığı gollere göndermede bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading