Yandex Metrica

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon

Beşiktaş'ta bu sezon yaşanan teknik direktör değişiklikleri ve istikrarsız performans, taraftarları endişelendiriyor. Son dönemde yaşanan değişimler ve görev yapan teknik adamların performanslarına ilişkin detaylar haberimizde.

Spor

17.04.2024, 23:50

Beşiktaş Futbol Takımı, Şenol Güneş yönetiminde 2023-2024 sezonuna umut dolu bir başlangıç yapmıştı. Ancak, performanslarındki düşüş ve istikrarsızlık taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİ

Şenol Güneş yönetimindeki takım, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki başarılı performansına rağmen Süper Lig'de istenilen sonuçları alamadı. Güneş'in istifası, Lugano'ya mağlup oldukları maçın ardından geldi ve kulüpte bir dönemin sona erdi.

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ VE RIZA ÇALIMBAY DENEMELERİ

Güneş'in ardından takımın başına Burak Yılmaz ve ardından Rıza Çalımbay getirildi. Ancak, her iki teknik adamın da takıma istikrarı getiremediğüi görüldü. Yapılan maçlarda beklenen performans alınamadı ve sonuçlar istenilen düzeyde olmadı.

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Haberi Görüntüle

HASAN ARAT DÖNEMİNDE FERNANDO SANTOS DENEMESİ

Kulüp başkanı Hasan Arat'ın yönetimi döneminde Portekizli teknik adam Fernando Santos takımın başına getirildi. Ancak, Santos da beklenen performansı sergileyemedi ve görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu süreçte Beşiktaş, istikrarsız bir grafik çizdi ve taraftarların beklentileri yine karşılanamadı.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

VE SERDAR TOPRAKTEPE DENEMESİ

Beşiktaş, şimdi kalan maçlarına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak. Ancak, teknik direktör istikrarındaki bu sıkıntılı süreç, kulübün önünde ciddi bir sorun olarak duruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading