Yandex Metrica

Aziz Yıldırım ateş püskürdü: Hala neyin inadı bu hocayla başarı gelmez

Aziz Yıldırım ateş püskürdü: Hala neyin inadı bu hocayla başarı gelmez

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 'Bu hocayla başarı geleceği yok. Biz zaten bunu gördüğümüz için gönderdik. Hala neyin inadı için başa getirip bu kadar süre sabredebiliyorlar?' diyerek yakın çevresine dert yandı.

Spor

23.01.2024, 18:27

Haftalar geçmesine rağmen hala sistemini oturtamayan, lider Trabzonspor'dan fark yiyen, iki hafta üst üste aynı 11 ile sahaya çıkmayan ve oyuncularla olan iletişiminde sorunlar yaşayan Vitor Pereira, tartışılmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesinin yanı sıra ligdeki inişli çıkışlı grafik sergilemesi efsane başkan Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

'BU HOCAYLA BAŞARI GELMEZ'

Aziz Yıldırım'ın, yakın çevresine dert yandı ve şu ifadeleri kullandı; "Bu hocayla başarı geleceği yok. Bir gün memnun eder, 2 gün süründürür. Şampiyonluğu kazandıracak kaliteyi gösterebilmiş değil. Biz zaten bunu gördüğümüz için gönderdik. Hala neyin inadı için başa getirip bu kadar süre sabredebiliyorlar?"

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

'AYLARCA HEDEFSİZ KALMASI KABUL EDİLEMEZ'

Akşam'da yer alan habere göre; Aziz Yıldırım 2 hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisine de dikkat çekerek, "Rakibimiz 2 kupa kazandırmış şampiyon hocası Sergen Yalçın'ı gönderirken, biz bu kadar puan farkı yemişken neyi bekliyoruz da göndermiyoruz? Derbiyi umarım kazanırız ama bir kaza yaşarsak her şey daha devre arası gelmeden biter. Koskoca Fenerbahçe'nin, aylarca hedefsiz kalması kabul edilemez"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading