Yandex Metrica

Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa...

Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa...

Süper Lig'in önemli ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe, teknik direktörleri Sergen Yalçın ile gelecek sezon için anlaşmayı hedeflediklerini açıkladı.  

Spor

17.04.2024, 16:48

Süper Lig'in kıran kırana mücadelelerine sahne olan kulüplerinden Antalyaspor'da, teknik direktörleri Sergen Yalçın'ın geleceği merak konusu oldu. Başkan Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile ilgili yapılan açıklamalarda önemli detaylar paylaştı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR'DAKİ GELECEĞİ ŞİMDİLİK BELİRSİZ

Antalyaspor'un başarılı teknik adamı Sergen Yalçın'ın geleceği, kulübün başkanı Sinan Boztepe tarafından yapılan açıklamalarla aydınlandı. Peki, Yalçın Antalyaspor'da kalmaya devam edecek mi?

Antalyaspor cephesinden gelen son açıklamalara göre, teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme uzatma konusundaki düşünceleri merak konusu oldu. Kulüp başkanı Sinan Boztepe, önümüzdeki dönem için Sergen Yalçın'la yola devam etmek istediklerini belirtti.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

GİTMEKTEN YANA TAVIR ALIRSA...

Boztepe, "Sergen Yalçın hocamız yeni dönem için kalmaya sıcak bakıyor. Önümüzde daha 6 haftalık bir sürecimiz var. Hocamız ile sezon sonuna kadar olan bir sözleşmemiz mevcut. Sözleşme uzatma konusunda kendisiyle Hatayspor maçından sonra bir görüşme gerçekleştireceğiz. Henüz bir görüşmemiz söz konusu olmadı. Hatayspor maçından sonra da süreç belli olacak. Şu an maçlarımız devam ediyor, sözleşme ile ilgili konuşmak erken olur. Gönlümüz Sergen hocamızın bizimle kalıp yolumuza devam etmek ama gitmekten yana da tavır alırsa, biz Antalyaspor ve yönetim olarak aksiyonlarımızı alacak durumdayız. Her şeye hazırlığımızı yapmış durumdayız ama dediğim gibi önceliğimiz her zaman hocamız Sergen Yalçın ile devam etmek" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading