Yandex Metrica

Ali Koç'tan İmamoğlu'na: Hangi şehrin belediye başkanısın?

Ali Koç'tan İmamoğlu'na: Hangi şehrin belediye başkanısın?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada "Bordo mavili kravatla ziyarete geliyor. Bize hakaret eden kitabı hediye getiriyor. İnşallah Fenerbahçelilerin İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez.'' diyerek İBB Başkanı İmamoğlu'nun üstünü çizdi.

Spor

23.01.2024, 19:14

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'a göndermelerde bulundu. Ali Koç'un konuşmasından Ekrem İmamoğlu ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5 sırayı tamin etti! Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5... Haberi Görüntüle

''HANGİ ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANISIN''

İBB Başkanı görevine geldiği günlerde kendisine ilk desteği verenlerden biri olan Ali Koç, ''Trabzonlu bazı insanların enteresan özellikleri var. Milli Takım stadımıza maç yapmaya gelir, hocası bordo mavi kravat takar. Şehrin belediye başkanı gelir, Yüksek Divan Kurulu Başkanı'mızı ziyarete gelir bordo mavi kravat takar. Bir de utanmadan bize hakaret edilen kitap hediye ediliyor. Kime ne anlatıyorsunuz? İnşallah şu günler gelmez. Fenerbahçelilerin, İBB Başkanı Sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." dedi.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

''NEDEN 61 NUMARALI FORMA VERDİNİZ''

Sarı-lacivertli kulübün Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında bir konuşma yapan kurul üyesi gazeteci Cengiz Tokgöz, kürsüde bulunan Uğur Dündar'a, "Ekrem İmamoğlu'na neden 61 numaralı forma verdiniz, neden 34 numaralı forma hediye etmediniz?" diye sordu.

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR: 61 NUMARAYI FENERBAHÇELİ YAPTIK

Bu soru üzerine söz alan Uğur Dündar, "Sayın İmamoğlu'na 61 numaralı formayı hediye ettik, yakasına da Fenerbahçe rozetini taktık. Böylece 61 numarayı Fenerbahçeli yaptık. Söylemek istediğimiz, 'Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak.' Bunu böyle değerlendirenlere çok teşekkür ediyorum. Mesajımız budur ve geri kalanlar ayrıntılardır. Fenerbahçe, şanlı tarihine o kadar öz güvenle bakmaktadır ki ayrıntılarla uğraşmaz ve o ayrıntılar Fenerbahçe tarihine asla toz kondurmaz." diye konuştu.

Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilen duayen gazeteci Uğur Dündar’ı ziyaret etmişti. Gerçekleştirilen buluşmada yer alan '61' numaralı forma ve Özkan Sümer'i anlatan 'Ufuk Çizgisindeki Adam' kitabının hediye edilmesi sosyal medyada günün en çok konuşulan konularının başında yer almıştı.

ÖMER KOÇ'TAN İMAMOĞLU'NA ZİYARET

Hatırlanacağı gibi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 23 Haziran seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulunmuştu. Ziyarette, Ömer Koç, çini koleksiyonundaki bir eser örnek alınarak dokunan eşarbı "Refikanız için" diyerek İmamoğlu'na takdim etmişti. İmamoğlu da İSMEK'li kadınların el ürünü cam bir vazoyu Koç'a hediye etmiti. İkili, başkanlık makamında bir süre sohbet etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading