Yandex Metrica

Alex de Souza Antalyaspor'la m anlaştı? Alex Altayaspor'da mı?

Alex de Souza Antalyaspor'la m anlaştı? Alex Altayaspor'da mı?

Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin efsane sambacısı dillerden düşmeyen Alex de Souza, ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Alex de Souza Antalyaspor'la m anlaştı? Alex Altayaspor'da mı? 

Spor

10.05.2024, 11:35

Türkiye'de bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve tüm taraftarın kalbinde yer edinen gerek saha içinde gerek saha dışında karakteriyle dillerden düşmeyen Alex de Souza, kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Peki, Alex de Souza Antalyaspor'la m anlaştı? Alex Altayaspor'da mı? 

Türkiye'ye veda etmekte çok zorlanan Alex, Fenerbahçe ve Süper Lig ekipleriyle bağını koparmadı.

Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Amedspor'da kongre heyecanı! Başkan Aziz Elaldı aday olacak mı? Haberi Görüntüle

TARAFTARLARI SEVİNDİRECEK İDDİA

Son olarak ülkesi Brezilya'da Avai'yi çalıştıran 45 yaşındaki genç teknik adam hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Kerem Aktürkoğlu hangi takıma gidecek? Kerem Galatasaray'dan ayrılacak mı? Kerem Aktürkoğlu hangi takıma gidecek? Kerem Galatasaray'dan ayrılacak mı? Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA SÜPER LİG'E Mİ DÖNÜYOR?

Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öne sürüldü.

Türkiye astrolog Meral Güven'i konuşuyor! Türkiye Kupası tahmini tuttu: Gözler şampiyonluğa çevrildi Türkiye astrolog Meral Güven'i konuşuyor! Türkiye Kupası tahmini tuttu: Gözler... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE GELDİ

Ajansspor'un haberine göre, mayıs 2023'ten beri takım çalıştırmayan Alex de Souza ile geçtiğimiz iki ay önce görüşmelere başladığı öğrenildi. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun, bu hafta Antalya'ya da geldiği de ortaya çıktı.

PFDK kararları Galatasaray'ı kesmedi: Sarı kırmızılılar 4 Fenerbahçeli futbolcuyu daha şikayet etti PFDK kararları Galatasaray'ı kesmedi: Sarı kırmızılılar 4 Fenerbahçeli futbolcuyu daha... Haberi Görüntüle

ALEX'İN PERFORMANSI

2015'te futbol kariyerine son veren sambacı,  teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo U20 takımında başladı. Burada harika işlere imza atan Alex, takımı ile çıktığı 19 karşılaşmada 2.11 maç başı puan ortalaması yakaladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading