Yandex Metrica

Türkiye astrolog Meral Güven'i konuşuyor! Türkiye Kupası tahmini tuttu: Gözler şampiyonluğa çevrildi

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından Astrolog Meral Güven’in 12.08.2023 tarihinde söyledikleri yeniden gündem oldu. Meral Güven, daha önce yaptığı tahminde “Bu sene Türkiye Kupası'nı Beşiktaş alacak. Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere Fenerbahçe şampiyon olacak.” dedi. Gözler hafta sonu oynanacak şampiyonluk maçlarına çevrildi.

Spor

24.05.2024, 16:46

Dün akşam Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası maçında gülen taraf siyah-beyazlı ekip oldu. Beşiktaş, ezeli rakibini 3-2 yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bu hafta sonu oynanacak maçların ardından çözülecek. Gözler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı maçlara çevrildi.

Mourinho orta saha istiyor! Fenerbahçe harekete geçti: transfer için ayrılan bütçe Mourinho orta saha istiyor! Fenerbahçe harekete geçti: transfer için ayrılan... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ BU HAFTA ÇÖZÜLÜYOR

Deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak lider Galatasaray'a 24. şampiyonluğu için 1 puan yetiyor. Son haftaya, takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren Galatasaray'a, şampiyonluk için TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında alacağı 1 puan yeterli olacak. Galatasaray'ın mağlubiyeti halinde ise Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet Haberi Görüntüle

ASTROLOG MERAL GÜVEN YENİDEN GÜNDEM OLDU

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından Astrolog Meral Güven’in 12.08.2023 tarihinde söyledikleri yeniden gündem oldu. Meral Güven, daha önce yaptığı tahminde “Bu sene Türkiye Kupası'nı Beşiktaş alacak. Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere Fenerbahçe şampiyon olacak.” dedi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi büyük bir skandal: Rus atletler kısıtlandı, İsrail'e yaptırım yok 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi büyük bir skandal: Rus atletler... Haberi Görüntüle

''GALATASARAY, KONYASPOR'A YENİLECEK MUCİZE GERÇEKLEŞECEK''

Daha önce 2021/2022 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olacağını bilen astrol Meral Güven, bu sezon için de kehanetini açıkladı. Meral Güven'in tahminine göre Fenerbahçe mutlu sona ulaşacak ve şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Astrol Meral Güven yaptığı açıklamada; "Galatasaray, Konyaspor'a mağlup olacak. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum, bir mucize gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

''KARTLARINIZ HALA FENERBAHÇE DİYOR MU?''

Söz konusu video sosyal medyada yeniden gündem oldu ve kullanıcılar tarafından milyonlarca kez izlendi. Söz konusu videoda Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını kesin bir dille dillendiren Meral Güven, TGRT Haber canlı yayınında ise, "Kartlarınız hala Fenerbahçe diyor mu?" sorusuna "Ben bir astroloğum yıldız haritalarıyla çalışırım. Koç döngüsü içerisindeyiz. Koçlar kendi etkileriyle ilerletirler. Bu döngü içerisinde sürprizler olabilir. İmkansızlıklar içerisinde muazzam bir düzen kurulabilir. Sezon ortasında ve sezon sonunda yorum yapmam sezon başında yorum yapar geri çekilirim. Hala aynı noktayım. Galatasaray şampiyon olacak diyemem. Şu an için öngörülerimi dile getirecek olursam sonuç ortadadır. Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Kartlarım üstüne bastıra bastıra 'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyor. En doğrusunu Yüce Mevlamız bilir. Fenerbahçe hiç beklenmedik şampiyonluğa imza atacaktır." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading