Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı'dan sakin hamleler! Fenerbahçe başkanlığına göz kırptı

Acun Ilıcalı'dan sakin hamleler! Fenerbahçe başkanlığına göz kırptı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Ali Koç'un kararı sonrası Fenerbahçe başkanlığına açık kapı bıraktı ve yabancı hakem uygulaması hakkında çarpıcı görüşlerini paylaştı.

Spor

07.04.2024, 14:19

Fenerbahçe camiasını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Hull City'nin sahibi ve tanınmış medya patronu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığına aday olabileceğini ima eden açıklamalarda bulundu.

İşte Ilıcalı'nın önemli ifadeleri:

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLMAK İSTİYOR MU?

Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalına konuk olduğu programda, Fenerbahçe başkanlığına aday olabileceğini belirtti. "Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem" diyen Ilıcalı, açık bir kapı bıraktı.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

YABANCI HAKEM YORUMU

Futbolun önemli bir sorunu olarak görülen yabancı hakem uygulamasına da değinen Ilıcalı, bu adımın tansiyonu düşüreceğini ve güveni artıracağını belirtti. Ayrıca, Türkiye'de hakem hatalarında art niyet arandığını ifade ederek, güvenin önemine vurgu yaptı.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

ILICALI'DAN ALİ KOÇ'A DESTEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a olan desteğini de dile getiren Ilıcalı, Koç'un kulübe olan katkılarını ve fedakarlıklarını takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, Ali Koç'u kalmaya ikna etmek için her türlü çabayı göstereceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading