Yandex Metrica

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini..

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini..

 UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam sahasında Olympiakos'u ağırlayacak Fenerbahçe'de nefesler tutuldu. Buna göre Yapay zeka ChatGPT yine boş durmadı ve kririk maçın skorunu tahmin etti. İşte yapay zekanın açıkladığı Fenerbahçe - Olympiakos maçının skoru..

Spor

30.04.2024, 09:53

Temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Olympiakos'u ağırlayacak. Yunanistan'daki ilk maçta 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, kadıköy'de hata yapmak istemiyor. 

Mashable Türkiye, Türk futbolu için büyük bir öneme sahip maç öncesinde ChatGPT'ye Fenerbahçe'nin neye dikkat etmesi gerektiği soruldu. İşte yapay zekanın kritik maç için uyarıları, önerileri ve maç skor tahmini şöyle:

Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK Maribor stadyumu ve renkleri nedir? Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE DİKKATLİ OLMALI

İlk olarak yapay zekaya ‘Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı maçta en dikkat etmesi gereken noktalar nedir?’ sorusunu yönelttik.

ChatGPT (yapay zeka) bu sorumuza detaylı bir cevap verdi, şu uyarılarda bulundu:

"Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında özellikle dikkat etmesi gereken birkaç önemli nokta var bunlar; Savunma Disiplini, Verimli Hücum Oyunu, Anahtar Oyuncuların Performansı, Mental Güç ve Odaklanma''

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark attı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark... Haberi Görüntüle

HANGİ FUTBOLCULARIN PERFORMANSI KRİTİK?

ChatGPT ise Fenerbahçe’yi bazı futbolcular konusunda özellikle uyardı:

"Olympiacos'un yarın Fenerbahçe ile oynayacağı maç için kadrosunda çeşitli yetenekli oyuncular yer alıyor. Öne çıkan isimler arasında forvetler Ayoub El Kaabi ve Youssef El Arabi, orta saha oyuncuları Kostas Fortounis ve Giorgos Masouras, savunmacılar David Carmo ve Rúben Vezo bulunuyor. Ayrıca, kaleci Alexandros Paschalakis da takımın önemli bir parçası. Bu oyuncuların performansı, maçın sonucunu büyük ölçüde etkileyebilir."

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

YAPAY ZEKA SKOR TAHMİNİ

"Fenerbahçe'nin 2-1'lik bir galibiyeti ile sonuçlanacağını düşünmüştüm. Bu skorla maç, iki maçlık toplamda 4-4 beraberliğe getirir. Uzatma dakikalarında, her iki takımın da dengeli bir oyun sergileyeceğini, ancak Fenerbahçe'nin ev sahibi avantajını kullanarak bir gol daha bulabileceğini tahmin ediyorum. Böylece toplam skorun 5-4 Fenerbahçe lehine sonuçlanacağını öngörüyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading