Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan Kayserispor taraftarına sert sözler: Bir sürü şey yedik kafamıza

Abdullah Avcı'dan Kayserispor taraftarına sert sözler: Bir sürü şey yedik kafamıza

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Yukatel Kayserispor'a elenen Trabzonspor ekibi sahada Kayserili taraftarların saldırısına uğradı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı sert açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:15

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor'a elendikleri Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının ardından sonra açıklamalarda bulundu. Avcı, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederken Kayserisporlu taraftarların tavrına tepki gösterdi.

Mücadeleyi değerlendiren Avcı, "Oyuna penaltı ve golle başladık. Böyle şiddetli bir baskıyı bekliyorduk. Kayserispor'un en önemli hedeflerinden birisi kupa. Oyunun son bölümünde bizim gibi bir takımın o golleri yememesi gerekiyordu. Penaltı pozisyonunu net göremedim bir şey diyemem." ifadelerini kullandı.

Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Haberi Görüntüle

"BU ÜLKENİN ŞAMPİYON TAKIMIYIZ"

Maçta yaşanan olaylara da değinen tecrübeli teknik adam, "Kayserispor'u tebrik ediyorum ama biz bu ülkenin şampiyon takımıyız. Geçen hafta Hatay'a gittik, en azından bir saygı gördük. Bu ülkenin de takımıyız. Kontrol edilmiyor mu stadyuma girilirken bilmiyorum. jeton, pet şişe... Her şeyi yedik kafamıza. Ben bu ligin saygı bekleyen bir takımıyım. Kazananı tebrik ediyoruz ama öteki tarafı ayıralım. Hakikaten bugün çok üzüldüm. Futbolun gelişimi adına, futbol adına üzüldüm. Kayserispor'a finalde başarılar diliyorum." serzenişinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading