Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar'dan son dakika açıklaması: İhracat ve Kızılelma vurgusu

Selçuk Bayraktar'dan son dakika açıklaması: İhracat ve Kızılelma vurgusu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Baykar'ın sözleşmelerdeki ihracat payının yüzde 99,3 olduğunu söyledi.

Savunma

23.01.2024, 20:15

Baykar Yönetim Kurulu Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2022 yılını değerlendirdi. Bayraktar, yerli ve milli İHA'ların ihracatı sayesinde Kızılelma'yı geliştirdiklerini vurguladı.

TCG Anadolu'dan daha büyük olacak Milli Uçak Gemisi tasarım aşamasında: Tek depoyla Gölcük'ten New York'a seyir TCG Anadolu'dan daha büyük olacak Milli Uçak Gemisi tasarım aşamasında:... Haberi Görüntüle

İHRACAT PAYI YÜZDE 99.3

Selçuk Bayraktar, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"2022'de imzaladığımız sözleşmelerde ihracatın payı %99.3. Bayraktar Kızılelma'yı da ihracat gelirlerimizle geliştiriyoruz"

Baykar, 2022 yılında 1.88 milyar dolar ihracat başarısı yakalamıştı.

İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye eşit İkinci el F-16'ların fiyatı ortaya çıktı: Bir çift Bayraktar TB2'ye... Haberi Görüntüle

GELECEĞİN MUHAREBE KONSEPTİNE YÖN VERECEK

Baykar tarafından geliştirilen Kızılelma, geleceğin muharebe konseptine yön verecek. Geliştirme çalışmaları yürütülen muharip insansız uçak sistemi geleceğin teknolojileriyle donatılarak hizmet edecek. Agresif manevralarla hava-hava muharebesi icra edebilecek olan Bayraktar Kızılelma (MİUS), düşük radar kesitiyle güvenlik güçleri için güç çarpanı olacak. Kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip olacak olan Bayraktar Kızılelma (MİUS), gövde içinde taşıyacağı mühimmatları ile belirlenen hedeflere taarruz gerçekleştirebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading