Yandex Metrica

Kızılelma dünyaca ünlü savaş oyununa girdi! MİUS artık Modern Warships envanterinde

Kızılelma dünyaca ünlü savaş oyununa girdi! MİUS artık Modern Warships envanterinde

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma (MİUS), dünyanın en popüler savaş oyunlarından Modern Warships envanterine dahil oldu.

Savunma

07.04.2024, 08:44

Baykar'ın 2023 yılında uçurmaya hazırlandığı insansız savaş uçağı Kızılelma (MİUS), popüler savaş oyunlarında yerini alıyor. Dünya genelinde on milyonlarca kişi tarafından indirilip oynanan Modern Warships adlı aksiyon oyununda artık Bayraktar Kızılelma da var. 

Kullanıcıların modern pek çok silah ve platformu kullanmasına olanak sağlayan mobil oyunun son güncelleme vidyosunda Bayraktar Kızılelma detayı dikkat çekti. 

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma, Modern Warships oyunuyla birlikte dünya genelinde daha yakından tanınır hale gelecek. 

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran şirket, Bayraktar Kızılelma vidyosuna yer verdi. 

Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların öğle yemeği oldu Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların... Haberi Görüntüle

MİUS'LA SAVAŞ ORTAMI

Kızılelma'nın birebire yakın 3D çiziminin yer aldığı oyunda savaş tutkunları karşılıklı olarak çevrimiçi ortamda da mücadele edebiliyor. 

Oyunun açıklamasında, "Farklı ülkelerden gemiler, denizaltılar, uçak gemisi tabanlı uçaklar, her biri kendine özgü özellikleriyle emrinizde. Cepheden sen sorumlusun" ifadelerine yer veriliyor. 

Mayıs ayı itibariyle Modern Warships oyununu telefonlarına indirenler, Baykar tasarımı muharip insansız uçak Kızılelma'yı seçerek savaşa dahil olabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading