Yandex Metrica

Gaziantep'te 2 PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Gaziantep'te 2 PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 2 terör örgütü PKK mensubu, silahlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Savunma

23.01.2024, 19:52

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütünün muhtemel eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilip, mensuplarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Tasarımı ortaya çıktı: İşte Türkiye'nin yeni uçak gemisi! KIZILELMA, TB3 ve HÜRJET orada Tasarımı ortaya çıktı: İşte Türkiye'nin yeni uçak gemisi! KIZILELMA, TB3... Haberi Görüntüle

2 PKK'LI YAKALANDI

Ekiplerin yaptığı çalışmada, daha önce terör örgütünün sözde kırsal alan yapılanması içinde silahlı olarak faaliyet gösteren ve sosyal medya hesaplarından PKK propagandası yaptığı tespit edilen 2 kişiyi belirlendi.

Ekipler, örgüt mensuplarını adreslerine düzenlediği operasyonla yakaladı.

3 yılda 55 adet HÜRKUŞ geliyor! Haluk Görgün HÜRJET ve GÖKBEY için tarih verdi 3 yılda 55 adet HÜRKUŞ geliyor! Haluk Görgün HÜRJET ve... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan ve isimleri açıklanmayan 2 kişinin adreslerindeki aramalarda ise 1 pompalı tüfek, 1 tabanca, 58 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading