Yandex Metrica

Bakan Akar NATO karagahında: 85 milyonun sizden beklentisi büyük

Bakan Akar NATO karagahında: 85 milyonun sizden beklentisi büyük

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere NATO Karargahı'na geçti. Türk Askeri Temsilciliği'ni ziyaret eden Akar, 'Türkiye'nin, 85 milyonun sizden beklentisi büyük' açıklamasında bulundu.

Savunma

04.02.2024, 23:15

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere NATO Karargahı'na geçti.

Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV 76 ikinci kez denizlere indi Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE CİDDİ BAŞARILAR SAĞLIYOR'

Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Basat Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Personelle görüşüp devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde uluslararası alanda bir özne haline gelen Türkiye'nin çok önemli çalışmalar yaptığını, ciddi başarılar sağladığını belirtti.

Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Gökyüzünü boyuyoruz! HÜRKUŞ çocuklar ile buluştu ortaya harika görüntüler çıktı Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN 85 MİLYONUN SİZDEN BEKLENTİSİ BÜYÜK'

Çok farklı faktörler ve etkenler nedeniyle hassas bir dönemden geçildiğini vurgulayan Akar, şu şekilde konuştu:

"Türkiye'nin, 85 milyonun sizden beklentisi büyük. Bu yıl Türkiye'nin NATO’ya katılımının 70'inci yıl dönümü. NATO'nun değerlerini ve sorumluluklarını paylaşan Türkiye, 1952 yılından bu yana kendisine verilen tüm görev ve misyonları başarıyla yerine getirmektedir. Burası bir taraftan NATO görevlerine destek sağlarken diğer taraftan ülkemizin hak ve menfaatlerini korumak ve kollamak için önemli bir ortam."

Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi var Hindistan Türkiye'yi tehdit etti: BrahMos füzesinin hedefinde Türk savaş gemisi... Haberi Görüntüle

HULUSİ AKAR BAZI ÜLKELERİN SAVUNMA BAKANLARI İLE GÖRÜŞECEK

NATO Savunma Bakanları Toplantısı oturumlarına katılımı öncesinde NATO Karargahı'ndaki personel ile çalışmalara ilişkin toplantı gerçekleştiren Akar'ın, gün içinde bazı ülkelerin savunma bakanları ile ikili görüşmeler yapması da planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading