Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Manchester City rövanşı vermedi, Real Madrid'e beraberlik yetti

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Manchester City rövanşı vermedi, Real Madrid'e beraberlik yetti

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. Kopenhag'ı 3-1 yenen Manchester City ve Leipzig ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, ilk maçlarda aldıkları skorların avantajıyla çeyrek finale yükseldi.

Spor

07.03.2024, 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 2 maç oynandı. Kopenhag'ı 3-1 yenen Manchester City ve Leipzig ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, ilk maçlarda aldıkları skorların avantajıyla çeyrek finale yükseldi.

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Haberi Görüntüle

 MANCHESTER CITY İKİ MAÇI DA 3-1 KAZANDI

Manchester City, ilk maçta deplasmanda karşılaştığı ve 3-1 kazandığı müsabakanın rövanşında rakibini aynı skorla yenerek çeyrek finale yükseldi. Ev sahibi Manchester City, karşılaşmanın 5. dakikasında Akanji ile 1-0, 9. dakikada ise Julian Alvarez ile 2-0 öne geçti. Bu gole 29. dakikada Mohammed Elyounoussi ile cevap veren Kopenhag skoru 2-1'e getirdi. 45+3'te Erling Haaland'la farkı yeniden 2'ye çıkaran City, maçı 3-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. 

Trabzonspor transferi çözdü! 4 isim aynı anda açıklanacak Trabzonspor transferi çözdü! 4 isim aynı anda açıklanacak Haberi Görüntüle

REAL MADRID 1-1'LE TURLADI

Gecenin diğer maçında ise Real Madrid, kendi sahasında Almanya temsilcisi Leipzig ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erereken karşılaşmadaki ilk gol 65. dakikada geldi. Bu dakikada Real Madrid, genç oyuncusu Vinicius Junior ile 1-0 öne geçti. Bu gole sadece 3 dakika sonra cevap veren Leipzig, Willi Orban ile beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra iki takımın atakları gol getirmedi ve maç 1-1 sona erdi. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Real Madrid, bu sonuçla adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Maçta mili futbolcumuz Arda Güler, süre alamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading