Yandex Metrica

Bilim insanlarından çarpıcı araştırma! Kovid-19 aşını yaptıranlar dikkat: Kanınızda uzaylı DNA’sı olabilir!

Bilim insanlarından çarpıcı araştırma! Kovid-19 aşını yaptıranlar dikkat: Kanınızda uzaylı DNA’sı olabilir!

Kovid-19 aşıları ile ilgili tartışma yaratacak açıklama İspanyol bilim insanlarından geldi. Pfizer Biontech mRNA aşısını inceleyen bilim insanları kuluçka makinesinde 48 saat bekletilen aşının dönüşüme uğradığını iddia ederek mRNA aşısında uzaylı DNA'sı bulundu belirtildi.   

Sağlık

21.04.2024, 11:07

Koronavirüs bitmiş olsada aşılarının yan etkileri hala konuşulmaya devam ediliyor. Son olarak Kovid-19 aşıları ile ilgili dünyayı birbirine katacak açıklama İspanyol bilim insanları tarafından yapıldı.  Pfizer Biontech mRNA aşısını inceleyen bilim insanları mRNA aşısında uzaylı DNA'sı bulunduğunu iddia ediyor. 

Her yıl 5 milyon kişi bu yüzden ölüyor! Azı da zararlı çoğu da! İşte meyvelerle ilgili bilmeniz gerekenler Her yıl 5 milyon kişi bu yüzden ölüyor! Azı da... Haberi Görüntüle

CANLILARIN KANINDA UZAYLI DNA'SI MI VAR? 

Kovid-19 aşıları ile ilgili yürütülen bir araştırma dünyayı birbirine kattı. İspanya'daki bir grup araştırmacı, Pfizer Biontech mRNA aşısının canlıların kanında uzaylı DNA'sı taşımasına yol açtığını iddia etti.

Japon bilim insanları tavsiye ediyor: Öfke anında bunu yapın! İhtiyacınız olan tek şey... Japon bilim insanları tavsiye ediyor: Öfke anında bunu yapın! İhtiyacınız... Haberi Görüntüle

BAŞ VE BACAK GİBİ YENİ FORMLAR ORTAYA ÇIKTI 

Deneyler sırasında vücut sıcaklığında, 48 saat boyunca bir sürüngen kuluçka makinesine yerleştirildiğinde mRNA çözeltisinde baş ve bacak gibi yeni yaşam formlarının ortaya çıktığı belirtildi. Pfizer Biontech mRNA aşısı ile ilgili sonuçları 30 mikron ölçeğinde mikroskop altında inceleyen araştırmacılar, yumurtalardan baş ve bacaklar çıktığını iddia ettiler.

Ne ilaç ne krem! Bu hareket migrenden eser bırakmıyor! Kaşlarınızın... Ne ilaç ne krem! Bu hareket migrenden eser bırakmıyor! Kaşlarınızın... Haberi Görüntüle

"ELİT KESİM AŞILARA UZAYLI DNA'SI MI EKLEDİ?"

ABD gazetesi the People's voice, İspanyol bilim insanlarının çalışmasını aktarırken "Elit kesim, uysal kitlelerin uyumlu bedenlerine enjekte edilmek üzere üretilen aşılara uzaylı sürüngen DNA'sı mı soktu?" sorusunu yöneltti. 

Kovid-19 pandemisinden önce Bill Gates ve küresel elitlerin insan vücudu üzerine aldıkları patentlere vurgu yapan ABD gazetesi, İspanyol bilim insanlarının "uzaylı" iddiası üzerinden komplo teorisini geliştirmeye devam etti.

Doktorlar uyarıyor: Diliniz bu renkteyse hemen hastaneye gidin! Doktorlar uyarıyor: Diliniz bu renkteyse hemen hastaneye gidin! Haberi Görüntüle

"TUHAF ŞEYLER OLMAYA BAŞLADI"

İspanya'daki La Quinta Projesi'nden Ricardo Delgado'nun yürüttüğü projede Pfizer Kovid aşısının iki damlası UV ışığı altında 37 santigrad derece veya 98,6 Fahrenheit derece sıcaklıktaki bir sürüngen kuluçka makinesinde 48 saat boyunca tutulduğunda çok tuhaf şeyler olmaya başladığı iddia ediliyor.Delado, 48 saat sonra gözlemlediklerini "Oluşumlar sanki yumurtadan çıkmış gibi görünüyordu." şeklinde tanımladı.Delgado ve ekibi, uzaylı teorisi üzerine araştırmalarına devam ediyor.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

"İNSAN VÜCUDU TİTREŞEN VE NABIZ ATAN BİR KAS YAPISI"

ABD gazetesinin komplo teorileri burada da son bulmuyor. İnsan vücudunun elektrolitlerle dolu tüpler ve tünellerin birbirine bağlı, titreşen ve nabız atan bir kas yapısı olduğunu hatırlatan the People's Voices, bu yapının bilgi iletimine kapasite sağladığını belirtti ve Microsof'un "insan vücudu kullanılarak güç ve veri iletimi için yöntem ve cihaz başlıklı 6,754,472 sayılı patenti aldığına dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

1

3

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Sağlık


Loading