Yandex Metrica

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı tarihi belli oldu: 2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı tarihi belli oldu: 2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan 8 bin işçi alımı başvuruları geçtğimiz günlerde gerçekleşti. Başvurusunu gerçekleştiren adaylar, kura tarihlerini ve sonuçlarını nasıl öğrebileceğini araştırıyor. Sağlık Bakanlığı kura tarihlerini ve sonuçlarla ilgili detayları açıkladı.  Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, sonuçlar nasıl öğrenilecek 2024?

Gündem

19.04.2024, 21:54

Sağlık Bakanlığı tarafından istihdam sağlamak amaçıyla 8 bin işçi alımı gerçekleşecek. Bu kapsamda 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden işçi alımı için başvurular yapıldı.

Çeşitli poziyonlardaki işçi alımına başvuru yapan adaylar, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanacak kura çekimi tarihini merak ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, sonuçlar nasıl öğrenilecek ?

İlk hac kafilesinin yola çıkacağı tarih belli oldu İlk hac kafilesinin yola çıkacağı tarih belli oldu Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI 6 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İki günde yapılacak kura çekimi 18-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'partimize kimse itibar suikastı yapamaz' demişti! AK Parti 'trol' temizliğine başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan 'partimize kimse itibar suikastı yapamaz' demişti! AK Parti... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARINI NEREDEN AÇIKLAYACAK?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading